2019. január 24., csütörtök

Soron kívüli ellenőrzés...

Tisztelt Vezető!

 

Mit tehet, ha úgy látja, hogy az egyes belső munkafolyamatok nem haladnak vagy éppen nem épülnek egymásra és ez már túlmutat az Ön szervezeti egységén, esetleg más szervezeti egységet is érint?

 

Lehetősége van arra, hogy Tanácsadás igénylése honlaprésznél kérje segítségünket, de soron kívüli ellenőrzést is kezdeményezhet.

 

Soron kívüli ellenőrzés kezdeményezésének módja:

 

Osztályunk a vonatkozó jogszabály alapján soron kívüli ellenőrzést végezhet Rektor Úr illetve a belső ellenőrzési vezető kezdeményezésére. Ennek értelmében minden egyetemi alkalmazott – az indítandó soron kívüli ellenőrzés tárgyára és céljára tett javaslattal – levélben közvetlenül fordulhat Rektor Úr felé a soron kívüli ellenőrzésre való igényével. Rektor Úr hatáskörében mérlegelve dönt arról, hogy a soron kívüli ellenőrzés elvégzésére megbízza-e Belső Ellenőrzési Osztályunkat, vagy sem.

 

Kérjük, amennyiben soron kívüli ellenőrzést szeretne indítani, úgy erről Rektor Úrnak írt levelével egyidejűleg szíveskedjen minket is tájékoztatni a belsoellenorzes@rekt.szte.hu emali-címen, vagy a 5442-es melléken.