2024. április 28., vasárnap

Igazgyöngy Alapítvány

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar együttműködési megállapodást kötött az Igazgyöngy Alapítvánnyal. A megállapodás értelmében a szociálpolitika mesterszakos hallgatóknak a kötelező területi gyakorlaton felüli óraszámban is lehetőségük lesz az Alapítvánnyal közös projekt keretében dolgozni, kutatási tervet megvalósítani. A kooperatív képzési programa berettyóújfalui járásban működő Alapítvány hátránykompenzáló és esélyteremtő modellprogramjának részletesebb megismerésére is lehetőséget nyújt. A számos díjjal és egyedülálló eredményekkel büszkélkedő Alapítvány kivételes lehetőséget nyújt mindazoknak, akik a többgenerációs szegénység leküzdésért, illetve a társadalmi párbeszéd, integráció érdekében kívánnak tenni.

Az együttműködés az EFOP-3.5.2-17-2017-00003 „Duális és gyakorlatorientált felsőoktatási képzések fejlesztése és oktatási innováció a szociális munka és a segítő szakmák terén a Dél-alföldi régióban” című pályázati program keretében valósul meg.


A kooperatív képzési formáról, a jelentkezés módjáról Dr. Vida Anikó nyújt tájékoztatást. Elérhető: vida@etszk.u-szeged.hu e – mail címen.


igazgyonyg


Galéria

Berettyóújfalu, Igazgyöngy Alapítvány
Berettyóújfalu - 2018. április - Igazgyöngy Alapítvány