Szegedi Tudományegyetem  Ahol tudás és szándék találkozik

ugyfelszolgalatA Tanulmányi és Információs Központ megnyitásakor egy helyre költöztek a hallgatói szolgáltatásokat biztosító egységek és szervezetek, amelyek így a diákok számára gördülékenyebb, gyorsabb ügyintézést biztosítanak. A szolgáltatásokról a hallgatóknak az SZTE TIK Központi Ügyfélszolgálat munkatársai nyújtanak támogatást. Itt lehet belépőkártyát, egyetemi azonosító kártyát igényelni, itt lehet elkészíttetni az Alma Mater kártyát, hogy csak néhány szolgáltatást említsünk. Az épületben működik ingyenes ruhatár és ingyenes automata csomagmegőrző is – utóbbiból 650 áll a látogatók rendelkezésére. A TIK-be látogató diákok egyik kedven helye a megújult TIK Café,ahol kevező árak, mosolygós személyzet és széles kínálat várja a vendégeket.

 

A TIK-ben 2012 augusztus óta üzemel az Universitas-Szeged Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett fénymásolószalon, ahol a hallgatók kedvező árú másolási, nyomtatási és scannelési szolgáltatást vehetnek igénybe.

A Központban több kávé- és egy üdítőital automata is üzemel. A gépek fém- és papírpénzzel, valamint feltöltött kártyákkal vehetők igénybe.

 

A TIK-ben működik az SZTE Hallgatói Szolgáltató Iroda, az Egyetemi Jegyzetbolt, az Egyetemi Ajándékbolt, a Hallgatói Centrum Információs Pont, valamint az SZTE Nemzetközi Utazásszervezés.