Rektori hivatal

Pályázati felhívás 3 éves doktori (PhD) képzésre

A Szegedi Tudományegyetem felvételt hirdet a 2015-2016-os tanévre doktori (PhD) tudományos fokozat megszerzésére felkészítő 3 éves posztgraduális képzésre.


A Szegedi Tudományegyetem felvételt hirdet a 2015-2016-os tanévre doktori (PhD) tudományos fokozat megszerzésére felkészítő 3 éves posztgraduális képzésre. A felvételizők számára hasznos információk és a jelentkezéssel kapcsolatos teendők leírása az alábbi oldalon található: www.u-szeged.hu/dokint/phd/felvi.


A jelentkezési határidő 2015. május 15. Az egyetem doktori iskolái április közepéig meghirdetik a kutatási témáikat, melyekre jelentkezni lehet.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Fűrész ZsófiaFűrész Zsófia – ÁOK – orvos

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt a diákoknak egyaránt a szórakozás, kultúra, és a munkavállalás terén is. Annak ellenére, hogy vidéki egyetem, az oktatás színvonala eléri a pesti egyetemekét, sőt szerintem még túl is szárnyalja azokat. Nagyon szeretek itt tanulni, nagyon szeretem, hogy ilyen nyugis, barátságos maga a város is.





Krizsan DaniellaKrizsán Daniella – BTK, szabad bölcsészet

A felvételi előtt a kommunikáció, a média és a nyelvtudományok érdekeltek. Végül szabad bölcsészet szakra jelentkeztem, mert így szakiránynak a kommunikáció- és médiatudományt vettem fel, minor képzésnek pedig a nyelvtechnológiát. A szakon családias a környezet, a tanárok szinte olyanok, mintha segítőkész szülőként lennének mellettünk. Mesterképzésre is szeretnék jelentkezni, kommunikáció- és médiatudomány szakra, ahol majd a humánkommunikáció kutatásra szeretnék specializálódni. Célom, hogy kifejlesszek egy olyan módszert, amivel az emberek gyorsabban tanulnának meg idegen nyelveket.




További hallgatói vélemények >>>