Dokumentumok beküldése

Legkésőbb 2016. július 12-ig kell benyújtaniuk a felvételizőknek a pontszámításhoz szükséges (és a jelentkezéskor még nem csatolt) dokumentumaikat az E-felvételiben. Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelni a dokumentumok beküldésénél.


Sok idő telt el február közepe óta, azóta az idén végző középiskolások megkapták az év végi bizonyítványukat, lassan az érettségit is maguk mögött tudják, sokan szereztek nyelvvizsgát vagy más többletpontra jogosító végzettséget, másoknak éppenséggel az adataik változtak meg. Ezeket a változásokat mind rögzíteni kell az E-felvételi felületén is, hogy bekerüljenek a felvételi rendszerbe.


További információk a felvi.hu oldalon érhetőek el >>>


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


nogradi-eszterNógrádi Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

Ha szeretnéd, hogy diplomád bárhol a világon megállja a helyét, az SZTE-t csak ajánlani tudom! Sokat kell tanulni, de megéri. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár és a közösségi élet is szuper. A képzés rendkívül hallgató-központú, kellemes és segítőkész mindenki, az oktatók szakmailag rendkívül felkészültek.




Toth_FanniTóth Fanni - JGYPK, andragógia

Azért jöttem Szegedre, mert a közelben lakom, de egyébként is szívesen választottam volna az SZTE-t, mert nagyon sok jót hallottam róla. Azért szeretem nagyon a JUGYU-t, mert színes és pezsgő a kari élet, a tanárok nagyon segítőkészek, nagyon sok mindenben segítenek, sok a gyakorlat, ami szerintem pozitívum, ennek révén a jövőben el lehet helyezkedni.



További hallgatói vélemények >>>