Keresztféléves felvételi - Hitelesítés november 23-ig

A 2017 februárjában induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tették meg - 2016. november 23-ig van lehetőségük.


A hitelesítés kétféleképpen végezhető el:

  • Ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. (Az Ügyfélkapu használatához egyszeri, személyes okmányirodai regisztráció szükséges, de arra figyelni kell, hogy a hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el!) A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete tartalmazza. A hitelesítés eredményéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.
  • Az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb a fenti határidőig az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre postára adva (célszerű ajánlott küldeményként).


További információ a felvi.hu oldalán érhető el >>>


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Sokacz_ZsofiaSokacz Zsófia - SZTE-BBMK

Kiskoromban nagyon szerettem a zenét, zongorázni kezdtem, majd kilenc évesen eldöntöttem, hogy zongorista leszek. Egy zenei táborban ismerkedtem meg az akkori tanárommal, általa pedig a jelenlegi zongoratanárnőmmel. Nekik köszönhetem, hogy felvettek a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karra. Szeged mindig is vonzott, hisz gyönyörű város és több barátom is tanul itt. Zenepedagógia és zenepszichológia mellett, tanításgyakorlatunk is van, így általános és középiskolásokat oktathatunk. Az itt töltött éveim alatt szenvedélyemmé vált a tanítás. A jövőben, zeneiskolában szeretnék dolgozni.



Fűrész ZsófiaFűrész Zsófia – ÁOK – orvos

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt a diákoknak egyaránt a szórakozás, kultúra, és a munkavállalás terén is. Annak ellenére, hogy vidéki egyetem, az oktatás színvonala eléri a pesti egyetemekét, sőt szerintem még túl is szárnyalja azokat. Nagyon szeretek itt tanulni, nagyon szeretem, hogy ilyen nyugis, barátságos maga a város is.





További hallgatói vélemények >>>