Felvételizők, figyelem! Változott a határidő, ma még hitelesíthettek

Meghosszabbították az egyetemi-főiskolai felvételi hitelesítési határidejét, február 21-én éjfélig - vagyis még pár óráig - hitelesíthetitek az elektronikus jelentkezési rendszerben leadott felvételi kérelmet.


Hitelesíteni kétféleképpen lehet. Ha van ügyfélkapus regisztrációtok, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha az e-felvételibe és az Ügyfélkapun együttesen beléptek. A hitelesítés megtörténtéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.


Az Ügyfélkapu egyszeri regisztrációt igényel; személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, vagy elektronikusan 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában indíthatjátok el. Arra figyelni kell, hogy ideiglenes regisztrációt nem fogadják el az e-felvételi jelentkezés hitelesítéséhez.


A hitelesítés másik módszere: az e-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb a fenti határidőig az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre postázni, célszerű ajánlott küldeményként feladni.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Lukács PetraLukács Petra – BTK – néprajz

Szeged egyik pozitívuma, hogy nem túl nagy a város. Sok az egyetemista fiatal, és szinte mindenki tud segíteni a másiknak, ha szükséges. Éppen ezért itt elsőévesként sem tud elveszni az ember. Ezt segíti természetesen az is, hogy szinte minden egy helyen van. A legjobb szerintem, hogy a szórakozóhelyek, kávézókban eszmecserére is van lehetőség.





FelsoDorottyaFelső Dorottya- SZTE-BBMK

A zenei oktatás miatt jöttem Szegedre. Már középiskolásként is itt tanultam a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumban és nagyon megszerettem Szegedet. Egyértelmű volt, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom. A zongoratanárnőmmel már majdnem 10 éve dolgozunk együtt. Az ő személye szakmailag és emberileg is meghatározó számomra. Szeged az otthonommá vált, hisz minden barátom itt él és sok emlék köt ide.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *