kepzesi_teszt

Bizonytalan vagy a pályaválasztásban? - Töltsd ki online tesztünket!

Nem tudod, milyen irányba tanulj tovább? Bizonytalan vagy abban, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb képzési terület? Tölts ki saját fejlesztésű online képzési orientációs tesztünket, és megtudod, merre tovább!

A www.mileszekha.szte.hu oldalon elérhető teszt kitöltésével visszajelzést kapsz a rád leginkább jellemző személyiségjegyekről, készségekről és érdeklődési irányokról. Az online platform a kitöltés végén nemcsak foglalkozásokat, hanem olyan képzési területeket és szakokat is ajánl, melyek elérhetőek a Szegedi Tudományegyetemen. A megfelelő szakválasztás pedig előnyt nyújt a későbbi elhelyezkedésben. A teszt kitöltése különösen azoknak a diákoknak ajánlott, akik bizonytalanok a szakválasztást illetően, vagy megerősítést szeretnének kapni továbbtanulási döntésük meghozatala előtt.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


barta-eszterBarta Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

A továbbtanulásnál egyértelmű volt, hogy az SZTE-t jelölöm meg, Szeged szépségével és az egyetem jó hírnevével nem tudja felvenni a versenyt más intézmény. Életem egyik legjobb választásának tartom a GTK-t. A képzés lendületes és fiatalos, az oktatók nyitottak és segítőkészek. Pezsgő élet vár itt a hallgatókra, együtt élvezhetjük fiatalságunk legszebb napjait.



Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.

További hallgatói vélemények >>>