Fontos dátum közeledik, alig másfél hónapuk maradt a felvételizőknek a döntésre

Elindult a 2019-es felvételi, a felvételizőknek hamarosan meg kell hozniuk döntésüket a továbbtanulásról. De mi a határidő?


2019. február 15-e: ez a felvételi jelentkezési határideje. Eddig kell az E-felvételiben rögzítenetek a kiválasztott egyetemet, főiskolát, valamint a saját adataitokat. Ezek hitelesítésének határideje pedig öt nappal későbbre esik, február 20-ra.


Ha még nem tudjátok biztosan, hova szeretnétek jelentkezni, érdemes böngészni a különböző intézmények és szakok között. Az induló szakok listáját – intézményenként – itt nézhetitek meg, itt pedig képzési szint, szaknév, típus szerint kereshettek.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.


Hell_Molli_felveteliHell Molli - TKK, angol-média

Továbbtanulásnál az elsődleges célom az SZTE volt. Jókat hallottam az intézményről és a szülővárosomhoz is közel van. Jól érzem itt magam, elégedett vagyok a képzéssel, különösen azért, mert előre elkészített órarenddel segítenek minket. Egyik kedvenc helyem az egyetemi könyvtár, ahol a tanulmányokhoz szükséges könyveket megtalálom. Az SZTE 21. századi egyetem, tetszik, hogy a TIK-ben ingyenesen használhatom a számítógépeket és a legtöbb egyetemi épületben van free Wifi.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *