Fontos dátum közeledik, alig másfél hónapuk maradt a felvételizőknek a döntésre

Elindult a 2019-es felvételi, a felvételizőknek hamarosan meg kell hozniuk döntésüket a továbbtanulásról. De mi a határidő?


2019. február 15-e: ez a felvételi jelentkezési határideje. Eddig kell az E-felvételiben rögzítenetek a kiválasztott egyetemet, főiskolát, valamint a saját adataitokat. Ezek hitelesítésének határideje pedig öt nappal későbbre esik, február 20-ra.


Ha még nem tudjátok biztosan, hova szeretnétek jelentkezni, érdemes böngészni a különböző intézmények és szakok között. Az induló szakok listáját – intézményenként – itt nézhetitek meg, itt pedig képzési szint, szaknév, típus szerint kereshettek.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Tóth EnikőTóth Enikő – ÁOK – orvos

Szeretem Szegedet, nagyon barátságosak az emberek. A TIK-ben jó tanulni, ugyanis a hatalmas babzsákok, a klíma és a jó internet miatt kényelmesen lehet itt eltölteni a hosszú órákat. Szerintem nagyon színvonalas a képzésünk is, és egy versenyképes diplomát fogunk kapni. Élvezzük, hogy gyakorlatias az oktatás.






Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.




További hallgatói vélemények >>>