Nyelvvizsga a 2019-es felvételin: még nem késtetek le semmiről

Meddig kell feltölteniük a nyelvvizsga-bizonyítványukat az e-felvételi rendszerébe azoknak, akik 2019-ben felvételiznek, és mindenképpen meg akarják kapni az érte járó többletpontot?


Bár a felvételi jelentkezés határideje 2019. február 15-e, a nyelvvizsga-bizonyítványokat később is van lehetőségetek feltölteni. A hiányzó dokumentumokat egészen 2019. július 10-ig feltölhetik a felvételizők.

Így azok, akik tavasszal nyelvvizsgáznak, még megkaphatják a többletpontot a sikeres nyelvvizsgájukért. De azért a bizonyítvány kiállításának idejével mindenképpen számoljatok, a legtöbb nyelviskolánál 60 nap, mire kiállítják a bizonyítványt.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.

Mato_Gabor_kicsiMátó Gábor – BTK, kommunikáció-és médiatudomány

Orosházáról jöttem Szegedre, mivel nagyon jó és biztató információkat kaptam az egyetemről és a városról az ismerőseimtől. Az SZTE BTK Kommunikáció-és médiatudomány szakjára jelentkeztem, ahol most vagyok elsőéves. Újságíró szeretnék lenni, és az egyetem szakmai lehetőségeinek köszönhetően már most, a tanulmányaim elején, ezen a területen lehetek gyakornok.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *