rektori_kiemelt_nagy

Továbbtanulási kérdőív

Kedves Leendő Felvételiző!


Az alábbi kérdőívvel, a középiskolások felsőoktatási intézményekkel szemben támasztott igényeit, a hazai és külföldi egyetemekről alkotott véleményét szeretnénk feltérképezni. Ebben kérjük a segítséged!


Amennyiben megválaszolod az alábbi néhány kérdésünket, nem csupán SZTE-s ajándékokkal, de akár 2 db Szegedi Ifjúsági Napok diákbérlettel is gazdagodhatsz, a SZIN fesztivál felajánlásával. (További információk, részletes program www.szin.org). A nyereményjátékban való részvételhez a kérdőív végén ne feledd el megadni érvényes e-mail címedet, mivel ha nyersz ezen keresztül fogunk értesíteni. Kérdésedet a kutatással vagy a nyereményjátékkal kapcsolatosan a beres.sandor@rekt.szte.hu címen teheted fel.

A kérdőív anonim, megadott adataidat és válaszaidat összesítetten kezeljük. Ne aggódj, rossz válasz nincs! ;)

Mit gondolsz? Van 5 perced?


Köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárulsz kutatásunk sikerességéhez!


A kérdőív "A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat révén jött létre.


A kérdőív ide kattintva nyitható meg!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Krizsan DaniellaKrizsán Daniella – BTK, szabad bölcsészet

A felvételi előtt a kommunikáció, a média és a nyelvtudományok érdekeltek. Végül szabad bölcsészet szakra jelentkeztem, mert így szakiránynak a kommunikáció- és médiatudományt vettem fel, minor képzésnek pedig a nyelvtechnológiát. A szakon családias a környezet, a tanárok szinte olyanok, mintha segítőkész szülőként lennének mellettünk. Mesterképzésre is szeretnék jelentkezni, kommunikáció- és médiatudomány szakra, ahol majd a humánkommunikáció kutatásra szeretnék specializálódni. Célom, hogy kifejlesszek egy olyan módszert, amivel az emberek gyorsabban tanulnának meg idegen nyelveket.





Szucs_ViktorSzűcs Viktor - ÁOK, általános orvos

Azért jöttem Szegedre, mert szeretem a kisvárosias, barátságos egyetemeket, Budapest pedig nem ilyen. Szeretnék az embereken segíteni, érdekel ez a tudományág, a kutatások is nagyon érdekesek. Kedvesek a felsőbb évesek, a kari élet nagyon sokszínű. Mindenki jöjjön az SZTE ÁOK-ra!



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.