Felvettek_az_SZTE-re_party

Ünnepeld velünk, hogy felvettek az SZTE-re!

Már csak néhányat kell aludni és július 24-én csütörtök este kiderülnek a felvételi ponthatárok! Ha valamit, ezt érdemes megünnepelni! Gyere el július 25-én pénteken és éld át életed első egyetemi buliját a JATE Klubban!

A JATE ingyenes Felvettek az SZTE-re Party!-val várja a felvételt nyert hallgatókat július 25-én pénteken.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelölni a Facebook-os eseménynél, hogy ott leszel, valamint elhozni magaddal középiskolás diákigazolványodat, és azt felmutatva a belépésnél ingyenesen vehetsz részt a bulin!

Ha más is csatlakozni szeretne hozzátok, akkor rájuk a következő jegyárak érvényesek:

Éjfélig a belépés fél áron: SZTE hallgatóknak (éjfélig): 300 Ft, Külsősöknek (éjfélig): 400 Ft
Éjfél után: SZTE: 600 Ft; Külsős: 800 Ft



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.






Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.