Február 23-ig kell hitelesíteni a felvételi jelentkezést

Az e-felvételizők számára február 23. a hitelesítés határideje: eddig kell postára adniuk a hitelesítő adatlapot vagy Ügyfélkapun keresztül érvényesíteni a jelentkezésüket.

A 2015 szeptemberében induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket, ezzel válik ugyanis érvényessé a jelentkezési szándékuk. Amennyiben ezt nem tették meg korábban, a jelentkezési határidőt követően 2015. február 23-ig van erre lehetőségük.

Hitelesíteni kétféleképpen lehet:

az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb a fenti határidőig az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre postára adva (célszerű ajánlott küldeményként)

vagy

Ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. (Az Ügyfélkapu használatához egy egyszeri, személyes okmányirodai regisztráció szükséges.) A hitelesítés megtörténtéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.


Azoknak, akik a jelentkezési határidő, azaz 2015. február 15. előtt már hitelesítették a jelentkezésüket, de később még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a már említett módok valamelyikén.

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása - azok számától függően - néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről az elektronikus jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint az e-felvételi rendszerben is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

Forrás: Felvi.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.


Gergely_GabriellaGergely Gabriella – BTK, kommunikáció- és médiatudomány

Számomra nagyon fontos volt az oktatás színvonala, így nem is volt kérdés, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom, mivel mindig helyet kap Magyarország legjobb oktatási intézményei között. Szeged, és az egyetem is számos kulturális programmal várja a diákokat, ami elengedhetetlen az itt tanulók számára. A kommunikáció- és médiatudomány szak is vonzó és kiemelkedő lehetőségeket nyújt az állami ösztöndíjas, illetve az önköltséges hallgatóknak. Ilyen például a BEFUTÓ, vagyis a fizetett gyakornoki program, illetve a Tandíjfelező, melyet már a középiskolában végzős tanulók is megpályázhatnak. Az sem utolsó a sorban, hogy Szeged pont megfelelő méretű város, minden lehetőség megtalálható, amire szükségünk van, és elég otthonos.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *