Felsőoktatási Felvételi Szakmai Vizsga


A 2018. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban a felsőoktatási felvételi szakmai vizsga (FFSZV) lebonyolítása tantárgyanként az alábbi napokon történik:

 

- július 2. (hétfő) délelőtt: angol, biológia, építőipari ismeretek, testnevelés;

- július 2. (hétfő) délután: fizika, kémia, matematika, román, román nyelv és irodalom, ukrán;

- július 3. (kedd) délelőtt: földrajz, francia, magyar nyelv és irodalom, oktatási alapismeretek, orosz, spanyol, szlovák nyelv és irodalom, társadalomismeret;

- július 3. (kedd) délután: német, német nemzetiségi, történelem.


Tájékoztatjuk jelentkezőinket, hogy a Felsőoktatási Felvételi Szakmai Vizsga eredményéről a mai napon a felvételi eljárásban megadott e-mail címükre értesítést küldtünk.


További információ: Matijevic Rita intézményi koordinátor Telefonszám: 62/546-816

E-mail: matijevic.rita@rekt.u-szeged.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Horvath_TamaraHorváth Tamara - TTIK, biológia mesterszak

2007-ben kezdtem el az egyetemet, azért pont Szegeden, mert nagyon jó híre van, illetve nagyon dicsérik az oktatást. Jó a fiatal társasági élet. Csak pozitív tapasztalatam vannak, sok emberrel lehet megismerkedni, nagyon kellemes csalódás volt az azóta eltöltött pár év. Az oktatás és a kutatás is világszínvonalú a TTIK-n, olyan ismeretekkel vérteznek fel bennünket, melyek birtokában jó eséllyel indulunk a munkaerőpiacon.




Aryan_MardanpourAryan Mardanpour - ÁOK, orvos

A nevem Aryan Mardanpour és Perzsiából jöttem. Másodéves hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Már közel három éve Magyarországon élek, 8 hónapot Budapesten töltöttem.

Gyerekként a Nagybátyám karrierje inspirált arra, hogy orvosnak tanuljak, Ő egy nagyon sikeres ortopéd sebész az országomban. Miután felvettek a Szegedi Tudományegyetemre, komolyabban kezdtem venni a tanulást, mert Szegeden kimondottan kemény az orvosi kar. Szeretek segíteni az embereknek. Miután befejeztem a tanulmányaimat Szegeden, terveim szerint egy időre szeretnék önkéntes munkát végezni az „Orvosok határok Nélkül” segélyszervezetnél. Szegedre pedig mindig második otthonomként gondolok.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *