Felvételi menetrend

Fontos dátumok a 2017-es felvételi eljárásban.Felsőoktatási felvételi jelentkezési határidő: 2017. február 15.
Hitelesítés határideje: Ügyfélkapun keresztül vagy a kinyomtatott aláírt hitelesítő adatlap postára adásával:
2017. február 20.
E-felvételi ügyintézési időszaka: a jelentkező valamennyi jelentkezésével kapcsolatos folyamatos online tájékoztatása
2017. április 20-tól.
Általános hiánypótlási tájékoztatás, valamint hiánypótlásra felszólítés megküldése - a besorolási döntést megelőző 28. napig
2017. június 28-ig.
A felvételi kérelem benyújtását követően megszerzett dokumentumok benyújtásának, továbbá az egyszeri sorrendmódosítás határideje:
2017. július 12.
Ponthatárok, a felvételi eredmények várható kihirdetése:
2017. július 26.
Besorolási döntésről szóló határozat közzététele az E-felvételiben, valamint erről szóló érdesítő e-mail kiküldése
legkésőbb
2017. augusztus 5-ig
Felvételi határozat közlése (a felsőoktatási intézmények küldik a felvételt nyert jelentkezőiknek postai úton vagy e-mailben)
legkésőbb
2017. augusztus 8-ig
Jogorvoslati kérelem benyújtásának határideje (a besorolási döntés E-felvételiben történt közlésétől számított 15 napon belül)
2017. augusztus 20.


Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


amin-alawar2Amin Alawar - TTIK: biológia Phd

Libanonból érkeztem Szegedre a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal. Szeretek SZTE-s hallgató lenni, mert elképesztő itt a diákélet. Rengeteg a külföldi hallgató, szinte a világ minden tájáról tanulnak itt fiatalok. A laborban végzett tudományos munka mellett jut idő a kikapcsolódásra is. A város is lenyűgöző, kedvencem a Széchenyi tér.
Gal_ErikaGál Erika - FOK, fogorvos

Nem bántam meg, hogy az SZTE Fogorvostudományi Karára járhatok. Az oktatás nagyon magas színvonalat képvisel, ráadásul nagyon jó kis közösségbe csöppentem. A tanárok korrektek, a tananyag elérhető, csak tanulni kell. Ráadásul minden év végén van nyári gyakorlat, ami kötelező jellegű. Az egyetem gyakorlati helyet is biztosít itt a szegedi klinikán, ezen felül minden államilag támogatott diákjának tömegközlekedési bérletet és jegyzettámogatást biztosít, amit rendkívül hasznosnak tartok.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *