SZTE GF friss hírek

1 2 [3] 
2012. május 24.

Az SZTE GMF Személyügyi Szolgáltató Irodája az egyetemi dolgozók mintegy 39%-ának, azaz 2989 munkatársunk részére készített munkáltatói jövedelemadó bevallást a 2011. évi jövedelemről. Az Egyetem május 21-i határnappal 1352 munkavállaló
rendelkező nyilatkozatát adta át a NAV részére, egyben a munkáltatói adóbevallást választó közalkalmazottak részére kiküldésre került a személyi jövedelemadó megállapítása.

2012. április 20.

Az SZTE GMF Vagyongazdálkodási Csoport új hasznosítási formáját találta meg a GMF CooSpace által kínált szolgáltatásoknak.

Megújult a GMF honlap
2012. március 26.

Kívül-belül megújult honlappal köszöntjük látogatóinkat!


A frissített honlap arculata illeszkedik az egyetem más egységeinél megszokott képvilágba. Tartalmát tekintve minél informatívabb, lényegretörőbb adatokkal igyekszünk megkönnyíteni minden egyetemi polgárnak, és külső látogatónak a gyors tájékozódást! Az oldal tartalma feltöltés alatt áll, reméljük, hamarosan minden fontos információ elérhetővé válik ezen keresztül.

2012. március 26.

A gazdasági és műszaki főigazgatóság elkötelezett a környezetbarát megoldások alkalmazása és a környezettudatos magatartás népszerűsítése mellett.

2012. március 09.

Ötvennél több alapítvány, non-profit szervezet nyújt segítséget a Szegedi Tudományegyetem oktatási és kutatási céljainak eléréséhez, a klinikai munkához. Az SZTE hallgatóit, munkatársait, továbbá a klinikai betegellátást támogató alapítványok idén is számítanak a személyi jövedelemadó 1%-ából származó bevételre.

2012. március 01.

Egy focipályányi napelemmel évente 27-28 millió forintot spórol a Szegedi Tudományegyetem, A régió legzöldebb egyeteme 24 épületére 2754 napelemet helyeznek ki egy uniós pályázat részeként.

2012. február 21.

A szakmák határai dinamikusan változnak, ehhez pedig az tud rugalmasan alkalmazkodni, aki olyan széles képzési spektrumú tudományegyetemen szerez diplomát, mint az SZTE – hívja fel a figyelmet Szabó Gábor rektor. A felsőoktatás változó szabályai miatt a felvételi időszakban több kezdeményezéssel is segíti a továbbtanulókat az SZTE.

2012. február 20.

Innovációs Napot tartottak a szegedi egyetemen a „Tudáshasznosulást, tudástranszfert szolgáló eszköz- és feltételrendszer kialakítása, fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen és a dél-alföldi régióban” című pályázat zárásaként. A Tanulmányi és Információs Központban a kutatás-fejlesztés iránt érdeklődő kutatók, illetve a vállalati szféra szereplői nyerhettek nagyobb betekintést az egyetem innovációs tevékenységébe.

2012. február 09.

Központban a gyógyítás: 2012. január közepén elkezdődött a Szegedi Tudományegyetem új, 265 ágyas klinikai tömbjének az építése.

1 2 [3]