EHOK_felkeszito_tabor_2018_SZTE-FOK_kezdo

Emeltszintű érettségire felkészítő tábort szervez az SZTE EHÖK

2018. március 26-30. között intenzív táborral segíti az érettségi előtt álló középiskolások felkészülését a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. Jelentkezési határidő: 2018.03.11. éjfél

Idén negyedik alkalommal szervez emelt szintű érettségire felkészítő tábort az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. A felkészítés matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem, angol nyelv, biológia és kémia tantárgyakból lesz majd, ezekből kell választani egyet a résztvevőknek.

Az órákon, melyeket a szegedi egyetem legkiválóbb mesterszakos és PhD hallgatói tartanak, lehetőség nyílik az emelt szintű érettségi tematikájának megfelelő feladatmegoldások és elméleti áttekintések mellett az egyetem laborjaiban a gyakorlati feladatok begyakorlására, így előnnyel indulnak az egyetemi hallgatói éveik megkezdésekor is. Az utolsó alkalommal pedig egy teljes értékű próba érettségin tesztelhetik megszerzett tudásukat a résztvevők, amit később lepontozva visszaküldenek a szervezők.

A tábor ideje alatt szállás, valamint napi háromszori étkezés biztosított.

A részvételi díj 25 000 Forint.


Jelentkezés és további információ az sztefelvi@gmail.com e-mail címen.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.





Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.





További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *