FOK_specialistak

Kedves felvételizők! Kedves jövendőbeli Gólyáink!

Létrejött Facebookon a FOK Specialisták – SZTE-s vagyok, kérdezz bármit csoport.


A csoport célja, hogy jobban megismerd az SZTE-t, a FOK-t és, ha bármilyen kérdésed felmerül, azt közvetlenül tőlünk tudd megkérdezni. A Specialisták küldetése, hogy Téged is az egyetemi élet szakértőivé tegyenek, miközben megmutatják a mindennapi kihívásainkat és örömeinket.

Beszélgessetek velünk bátran, igyekszünk minél hamarabb válaszolni kérdéseitekre!

A csoport linkje


További információ:






esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Kubik_SzintiaKubik Szintia – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Vajdaságiként fontos volt számomra, hogy az egyetem közel legyen az otthonomhoz, ezért választottam a Szegedi Tudományegyetemet, illetve azért is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla korábban. Szegednek több előnye van: a mérete, a pezsgése és a kedvezményei. Tökéletes mert nagyváros, de mégis kisvárosias a légkör, ami igazán hangulatossá teszi. Rengeteg kulturális program közül tudnak választani a diákok, melyek gyakran párosulnak kedvezményekkel is. Nem bántam meg, hogy idejelentkeztem, mert számtalan lehetőséget biztosít az SZTE a diploma megszerzése után is.


Balogh_RamonaBalogh Ramóna - TKK, magyar-, média-, mozgókép-, és kommunikációtanár

Ezzel a képzéssel a későbbiek során nagyobb esélyem van a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és szerintem a kommunikáció bármely munkaterületen kifizetődő. Azért ezt a szakot választottam, mert kisgyermekkorom óta szerelmese vagyok a magyar nyelvnek, a magyar irodalomnak, és ehhez a kommunikáció mint olyan, elválaszthatatlan dolog.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *