Bezár

2015

Szent-Györgyi Baráti Kör

A Szent-Györgyi Albert Baráti Kör közgyűlése

A Szent-Györgyi Albert Baráti Kör közgyűlése

2015. február 26.
1 perc

A Szent-Györgyi Albert Baráti Kör 2015. március 6-án (pénteken) 16 órakor tartja közgyűlését a Gyermekklinika tantermében.

A 2011. évi CLXXV. tv. a civil törvény értelmében az alapszabályt módosítani kell, mely munka részben a közgyűlés feladata, másrészt Szegedi Törvényszék előtti eljárásban ügyvédi közreműködést igényel. A közhasznú jogállás megtartásához szükséges, hogy az alapszabály valamennyi rendelkezése összhangban legyen a civil törvénnyel. A közgyűlés által módosított alapszabály elfogadásáról jegyzőkönyv készül és a testület által hozott határozatokat is írásban be kell nyújtani a Szegedi Törvényszékhez.


Napirend:

  1. A Szent-Györgyi Albert Baráti Kör Alapszabályának módosítása a Szegedi Törvényszék 12. Pk. 60.191/1991/18. számú végzésében foglaltak alapján. A Baráti Kör közhasznúsági nyilvántartásba vételének kérelmezése. (A CLXXV. törvény, illetőleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. alapján.)
  2. A Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége Szegedi Szervezete és a Baráti Kör együttműködési tervének véleményezése.
  3. A 2014. évi Pénzügyi Beszámoló megvitatása.


Tisztelettel kérik a Baráti Kör tagjait, hogy az ügy fontosságára tekintettel vegyenek részt közgyűlésen. Amennyiben határozatképtelenség miatt az ülést el kell halasztani, úgy a törvény adta lehetőség szerint a jelenlévők részvételével azt fél óra múlva megtartják.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek