Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08085

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék részére, autóbuszos személyszállítás”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08085

Ajánlattételi határidő: 2017. augusztus 22 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2017. szeptember 21. csütörtök 7.00-től 2017. szeptember 24. vasárnap esti órákban ( tartó időszak.)

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék (6722 Szeged, Egyetem u. 2-6.) részére, autóbuszos személyszállítás, az alábbiak szerint:

 

Szeged-Nagyszalonta-Belényes-Pádis-Boga-telep (1 éj) – Virtop-hágó-Detunáta-Verespatak-Torockó (2 éj) – környék (Torda, Remete stb.) – Déva-Arad-Szeged (becsült összes km kb. 1500 km)

 

28-32 fős buszra van szükség,(+ buszvezető)

Ennél nagyobb nem jó, mert olyan hegyi makadám úton is kell menni, ahol nagyobb busz nem tud megfordulni. A Pádis-fennsíkon a Bál-rétről és a Glavoi-t 3 km jó minőségű makadámúton lehet megközelíteni.

Ami legyen benne az árajánlatban:
- a busz km-díja (1100-1500 km-re lehet számítani)
- a sofőr napi díja (étkezést nem kap, szállása természetesen lesz)
- romániai úthasználati díj buszra (magyar matrica nem kell)
-Az árajánlatnak tartalmaznia kell bármi egyéb felszámolni kívánt költséget.

  • Szállítandó személyek száma: 28-31 fő + sofőr
  • Útvonal hossza tervezetten oda-vissza: 1500 km. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott 1500 km-től +/- 20 %-al eltérjen. Ez esetben Vállalkozó a leigazolt menetlevél alapján ténylegesen megtett km szerint az ajánlatában megadott egységáron köteles elszámolni.

Szeged-Nagyszalonta-Belényes-Pádis-Boga-telep (1 éj) – Virtop-hágó-Detunáta-Verespatak-Torockó (2 éj) – környék (Torda, Remete stb.) – Déva-Arad-Szeged (becsült összes km kb. 1500 km)

  • Részletes útiterv:
    • 1. nap: 2017. 09. 21. Szeged (indulás kora reggel) Nagyszalonta-Belényes-Pádis-Boga-telep
      • Szállás: várhatóan Hotel: Boga Gyöngye panzió (foglalás folyamatban)
    • 2. nap: 2017. 09. 22– Virtop-hágó-Detunáta-Verespatak-Torockó
      • szállás: várhatóan Brassai Ifjúsági Ház, Torockó (foglalás folyamatban)
    • 3. nap: 2017. 09.23 - környék (Torda, Remete stb.)
      • szállás: várhatóan Brassai Ifjúsági Ház, Torockó (foglalás folyamatban)
    • 4. nap: 2017. 09. 24. Déva-Arad-Szeged

Érkezés 19-20 óra körül

 

  • Ajánlatkérő az autóbuszvezetőknek napidíjat és ellátást nem biztosít. Vállalkozónak a buszsofőrök étkezését várhatóan egyénileg kell megoldania. Szállást biztosítunk külön szobában. Kérünk kitérni erre az árajánlatban – ha van ellátás ill. ha részben (félpanzió) vagy egyáltalán nincs.
  • Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy az eredményhirdetést megelőzően az ajánlatban megadott buszt az ajánlattevő telephelyén megtekintse.
  • Az ajánlatban megadott típusú busznak 28-32 fősnek kell lennie és amennyiben a férőhelyeknek megfelelő utas csomagjai nem helyezhetők el a csomagtartóban, akkor a szükséges utánfutó költségeit is tartalmazza az árajánlat. A résztvevők várhatóan személyenként egy csomag + kézipoggyásszal érkeznek.
  •  

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni, ügyelve arra, hogy a nemzetközi utazásoknál nincs Áfa tartalom (Áfa mentes):

 

 

 

Ajánlati ár

Autóbuszos személyszállítás díja (Ft/km):

 

Autóbuszos személyszállítás díja (Ft/terv. 1500 km):

 

Ajánlatkérő a 1500 km-re mindösszesen megadott ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során.

 

Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatás elvégzését követően, teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult a leigazolt menetlevél alapján ténylegesen megtett kilométer szerint az ajánlatában megadott egységár alapján, melyet megrendelő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül banki átutalással teljesít.

Vállalkozó ajánlatában nyilatkozzon, hogy a teljesített kilométer függvényében felszámított kilométer díjon felül, milyen egyéb esetlegesen felmerülő költségeket fog felszámítani (pld.: autópálya díj, autóbusz komp díj, parkolási díj stb.).

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

 Számlaküldési cím:

SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék

(6722 Szeged, Egyetem utca 2-6.)




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Gesztes Olympia, ügyintéző SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék, tel: 06-20/5716511

email: gesztes@geo.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt.
Nyertes ajánlati ár: 469 390,-Ft+ÁFA