Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ08721

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Mezőgazdasági Kar (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) részére 1 db Gázkromatográf készülék karbantartása, beállítás.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ08721

Ajánlattételi határidő: 2018. március 21 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződés aláírás időpontjától számított 8 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Mezőgazdasági Kar (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) részére 1 db YL 6100 gázkromatográf készülék karbantartása, beállítása.

 

Karbantartási feladatok:

1 db YoungLin gázkromatográf és a hozzá tartozó HT300 automata mintaadagoló elektronikus és mechanikus alkatrészeinek tisztítása, karbantartása. Split-Splitless Injektor, Kolonnatér, FID detektor, Gázáramlás szabályozók. Automata mintaadagoló beállítása, pozicionálása, ellenőrzése, fecskendő tisztítása. A készülék teljes körű átvizsgálása, szükség esetén a hibás, elhasználódott alkatrészek cseréje. A készülék karbantartása során az alábbi alkatrészek cseréjére kerülhet sor: - Inlet liner, septum - kolonna grafit tömítéseinek cseréje - gázvezetékek csatlakozóinak, tömítésinek cseréje - gázszabályozók tömítéseinek cseréje - FID detektor FID égőfej cseréje - Automata mintaadagoló fecskendőjének cseréje

 

Az ajánlati árban kérjük feltüntetni az anyagköltséget, munkadíjat, karbantartását, az egyéb szükségesnek tartott költségeket, a vállalt karbantartási határidőt.

A karbantartás során csak gyári alkatrészek, fogyóanyagok használhatóak fel.


A készülék megtekinthető a SZTE Mezőgazdasági Kar (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) Hegyiné Nagy Évával történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/532-990) E-mail: hegyine.eva@mgk.u-szeged.hu

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a megnevezett feladatok ellátására.

 

Az ajánlati árat nettó Ft+ÁFA formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott karbantartás munkadíjára, a karbantartás során felhasznált alkatrészek, segédanyagok költségére.

Az ajánlati ár tartalmazza a munkadíjat és az anyagköltséget, a javítást, külön-külön részletezve is és összesített (nettó Ft+ÁFA) formában is.

 

Az ajánlatot az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:



Megnevezés

Termék kód

 

Egységár

Mennyiség

Nettó

(Ft)

Áfa

Bruttó

(Ft)

 

 

 

 

 

 

 

PHGC011

YL 6100 gázkromatográf karbantartása, beállítása

 

1 db

 

 

 

 

PHHT022

HT280A Autosampler karbantartása, tesztelése

 

 

1 db

 

 

 

PHINS1030

 

 

Clarity software frissítése, konfogurálása

 

1 db

 

 

 

 

Szerviz díj/munkaóra

PHSZER

 

Szerviz díj/munkaóra

 

 

8 óra

 

 

 

 

Mindösszesen

 

 

 

 

 

 

 


Szállítási cím:

SZTE Mezőgazdasági Kar

(6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.)

A projekt száma, megnevezése: Kiválósági Támogatás 2017-2018

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott karbantartás munkadíjára, a karbantartás során felhasznált alkatrészek, segédanyagok költségére.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a SZTE Mezőgazdasági Kar (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Hegyiné Nagy Éva, gazdasági ügyintéző SZTE MGK, tel: 62/532-990

email: hegyine.eva@mgk.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Lab Services Kft.
Nyertes ajánlati ár: 700 013,-Ft+ÁFA