Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PB07589

Meghosszabbítva 2. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Cseppfolyós hélium beszerzés
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PB07589

Ajánlattételi határidő: 2017. március 17 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Várhatóan 2017. május, egyeztetés szerint

A beszerzés rövid ismertetője:

Cseppfolyós hélium beszerzés

(160-180 liter liquid gáz szállítása és garanciával történő betöltése NMR készülékbe)


NMR készülék cryo gáz pótlása

A cseppfolyós hélium töltést az NMR spektrométerbe a debreceni ATOMKI munkatársai végzik, akik a műszer szállítójának szerződött partnerei


Ajánlati ár megadása: nettó ________ Ft/liter


Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlattevő részére, az ajánlati árnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is, a hatályos magyar jogszabályok szerint.


Tervezett teljesítési cím: SZTE DNT Épület, NMR labor, 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 113.

Tervezett számlán szereplő cím: Szegedi Tudományegyetem, 6720 Szeged, Dugonics tér 13.


Szakmai kérdésekben kapcsolattartó: Simon István, Tel: +36 62/545-804, E-mail: simoni@pharm.u-szeged.hu


A projekt száma: GINOP-2.3.2-15-2016-00012

A projekt címe, megnevezése: „Új utak a természetes anyag alapú gyógyszerkutatásban: rendszermetabolomikai megközelítések növényi és mikrobiális eredetű bioaktív terpenoidok felkutatására”





Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Fizetési mód: utólagosan, 60 napos átutalással

 

Kérjük, hogy csak a kiírásban meghatározott termékre, a meghatározott kiszerelésben/mennyiségben és a szakaszos teljesítési feltételnek megfelelően adjon be ajánlatot.


Kérjük, hogy a benyújtott ajánlatokon minden esetben tüntessék fel a nettó/bruttó rész-, és végösszegeket is (a kerekítési szabálynak megfelelően).


Kérjük, tüntessék fel a garanciális/jótállási feltételeket.

 

Az ajánlatkérő csak olyan ajánlatot fogad elahol az ajánlati ár forintban meghatározott, devizás ajánlati ár. Ez esetben fel kell tüntetni a forintosított ellenértéket, és rögzíteni kell, hogy mely árfolyamon számolták azt ki és a forintos ellenértékre kell vállalni a 30 napos árgaranciát. A forintban (vagy forintra átszámolt devizás) megadott ajánlati ár érvényességi ideje legalább 30 nap kell legyen.

 

"Jelen beszerzési eljárásban csak nettó 15 millió forint érték alatt, azaz közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz."




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Simon István, műszaki szolgáltató SZTE GYTK Gyógyszeranalitikai Intézet, tel: +36 (62) 545-804, +36 (62) 544-000/5804

email: simoni@pharm.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Messer Hungarogáz Kft
Nyertes ajánlati ár: 1 500 000,-Ft+ÁFA