SZTE Info
Innovációs képesség, versenyképesség, jólét kerekasztal beszélgetés

Innovációs képesség,versenyképesség, jólét

2010. Július 1-én az SZTE GTK szervezésében a Dél-Alföldi régió innovációs képességével foglalkozó kerekasztal beszélgetés kerül megrendezésre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézete tisztelettel meghívja az NKTH Baross Gábor Innovációs Elemzések Program keretében megtartandó Innovációs képesség, versenyképesség és jólét című szakmai kerekasztal megbeszélésre.

 

A rendezvény célja „A Dél-Alföldi régió innovációs potenciáljának magasabb szintű statisztikai adatelemzésen alapuló komplex felmérése kistérségi szinten” (BAROSS_DA07-DA_ELEM_07-2008-0001) projekt eredményeinek bemutatás és megvitatása.


A meghívó letöltéséhez kattintson ide!

 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2015. január 23.

tudaskapu8_kiemelt

A Lendület pályázatosokat is bemutatja a Szegedi Egyetem Magazin Tudáskapu 8. száma. A SZEM legfrissebb számának középpontjában a kutatómunka áll a tudástérképtől kezdve a szuperszámítógépen át az egyetemtörténetig.

SZTEtelevízió

2015. április 16.

jugyu_napok_kiemelt_nagy

A XIX. Juhász Gyula Napok népszerű a szegedi egyetemisták körében. A 3 napon át tartó program csúcspontja a sportos program és a záró buli.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • április 27. 09:00 - 28. 18:00
  Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a pedagógiai mérés-értékeléssel foglalkozó kutatók nemzetközi workshopja Szegeden, a SWEE. 2015-ben a workshop fő témái egyrészt a mérés-alapú fejlesztőprogramok, a kognitív készségek fejlesztési lehetőségei, másrészt a technológia-alapú mérésértékelés legújabb eredményei lesznek. A workshop elnöke Csapó Benő (SZTE), illetve Andreas Demetriou (University of Nicosia). A workshop részletes programja elérhető a http://www.edu.u-szeged.hu/swee/weboldalon. Az SZTE BTK Neveléstudományi Intézet és Oktatáselméleti Kutatócsoport szervezésében
 • április 28.
  14:00 - 17:00
  Az EntrepreneursHip (vállalkozástan) a gyakorlatban kurzuson Hajdú Szabolcs tart előadást 'Növekedéssel kapcsolatos finanszírozás kihívásai' címmel.
 • április 28.
  14:00 - 15:00
 • április 28.
  18:00 - 20:00
  Egri Ágnes (barokk hegedű, brácsa), Kémenes Anikó (furulyák), Kovács Gábor (furulyák, tekerőlant), Bereczki Júlianna (csembaló), Péntekné Bíró Edit (viola da gamba) Művészeti vezető: Kovács Gábor Műsoron F. Landini, P. Phalése, M. Praetorius, J. Schultz, J. B. Boismortier, H. Purcell, G. Ph. Telemann, D. Scarlatti és más reneszánsz és barokk szerzők művei.
 • április 28.
  18:00 - 20:00
  Négyesi Lajos nyugalmazott alezredes, hadtörténész előadása A Szegedi Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat és a Bolgár Baráti Társaság programja