SZTE Info
Innovációs képesség, versenyképesség, jólét kerekasztal beszélgetés

Innovációs képesség,versenyképesség, jólét

2010. Július 1-én az SZTE GTK szervezésében a Dél-Alföldi régió innovációs képességével foglalkozó kerekasztal beszélgetés kerül megrendezésre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézete tisztelettel meghívja az NKTH Baross Gábor Innovációs Elemzések Program keretében megtartandó Innovációs képesség, versenyképesség és jólét című szakmai kerekasztal megbeszélésre.

 

A rendezvény célja „A Dél-Alföldi régió innovációs potenciáljának magasabb szintű statisztikai adatelemzésen alapuló komplex felmérése kistérségi szinten” (BAROSS_DA07-DA_ELEM_07-2008-0001) projekt eredményeinek bemutatás és megvitatása.


A meghívó letöltéséhez kattintson ide!

 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2016. augusztus 30.

kiemelt_amerikai_vadaszpilotakat_operalnak_SZTE-s_talalmannyal

Hatalmas áttörést hozott a lézeres szemműtétek területén Juhász Tibor és Nagy Zoltán Zsolt találmánya. A szegedi egyetemen végzett szakemberek fejlesztését ma már amerikai vadászpilóták látásjavítására is használják. Az egyedülálló lézeres technológiával már több mint egymillió műtétet végeztek el világszerte.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • augusztus 29. 09:00 - szeptember 2. 16:00
 • *
  szeptember 3.
  10:00 - 11:30
  A Szegedi Tudományegyetem 2016/2017. tanév tanévnyitó ünnepsége 2016. szeptember 3-án, szombaton 10 órakor kerül megrendezésre a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.). Az SZTE tanévnyitója nyilvános esemény. Kérjük minden kedves vendégünket, hogy a rendezvényen alkalomhoz illő öltözékben szíveskedjen megjelenni!
 • szeptember 12.
  18:00 - 19:30
  Az SZTE Mentor(h)áló programjának Pedagógiai esték-sorozata őszi évadnyitóján dr. Lénárd Sándor neveléstudományi szakember, az ELTE PPK Neveléstudományi Intézetének vezetője válaszol a kérdésre: Miért járjunk iskolába? A rendezvényről további információk: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/miert-jarjunk-iskolaba/
 • szeptember 22. 11:00 - 23. 18:30
  Az SZTE ÁOK Szemészeti Klinikán szervez továbbképző kurzust a PTE Klinkai Központ Magyar Cochrane Tagozata 2016. szeptember 22-23. között. A kurzus a szisztematikus áttekintő közlemények kritikus olvasásához és eredményeik megfelelő értelmezéséhez nyújt segítséget.
 • október 7.
  17:30 - 19:00
  Az SZTE Mentor(h)áló program Pedagógiáról másképp-sorozata első vendége az új tanévben: Prof. Dr. Csapó Benő Prima Primissima díjas oktatáskutató, egyetemi tanár, a Neveléstudományi Intézet, a Neveléstudományi Doktori Iskola, az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoport és az általa alapított Oktatáselméleti Kutatócsoport vezetője. A beszélgetés témája: Tanulni érdemes! A rendezvény további részletei: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/pedagogiarol-maskepp-prof-dr-csapo-benovel/