Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Klinikai beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/KB02143

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az Idegsebészeti Klinika teljes körű ügyeleti tevékenységének szakorvosi / orvosi feladatellátása közreműködői jogviszonyban
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/KB02143

Ajánlattételi határidő: 2013. április 15 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013.04.26.

A beszerzés rövid ismertetője:

A feladatok részletes felsorolását a mellékelt szerződéses feltételek és a Klinikai Központ Idegsebészeti Klinika Működési Rendje tartalmazza. ( A nevezett szerződéses feltételek és működési rend a csatolt fájlban érhető el.) A Közreműködő köteles megismerni, illetve betartani a Klinikai Központ és az Idegsebészeti Klinika feladat teljesítéséhez kapcsolódó szabályzatait és előírásait.

 

1., Az ügyeleti ellátás hétköznapokon 15:30-07:30 óra közötti 16 óra, hétvégi és munkaszüneti napokon 07:30-07:30 óra közötti 24 óra időtartamra vonatkozik.

A tárgyi feltételeket és a Közreműködő által nem biztosított személyi feltételrendszert térítés ellenében a Klinikai Központ biztosítja.

 

A Közreműködő a feladat ellátásához a Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve által előírt szakorvosi/orvosi feltételrendszert biztosítja.

 

Az ügyeletet ellátó team minimálisan 2 fős, 1 idegsebész szakorvos és 1 szakorvos jelölt vagy rezidens alkotja.

 

2., A közreműködői díj magában kell foglalja az ügyeleti ellátásszervezés, az ügyeletet ellátó szakorvosok, szakorvos jelöltek/rezidensek díját, a biztosítási és egyéb járulékos (pl. utazási, bérlési stb.) költségeket.




Ajánlatkérő felhívja az Ajánlattevők figyelmét, hogy a vonatkozó közbeszerzési szabályozás alapján 8 millió Ft nettó összértéket meghaladó ajánlati ár esetén az eljárást eredménytelenné kell nyilvánítania.

Az ajánlattevő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújthat be az ajánlatkérő részére, az ajánlati ár fix, annak tartalmaznia kell az összes adó, illeték és egyéb járulékos költségeket is a hatályos magyar jogszabályok szerint.


Orvos-szakmai kapcsolattartó: Prof. Dr. Barzó Pál

SZTE ÁOK Idegsebészeti Klinika


Telefon:


+36 (62) 545-379, +36 (62) 544-000/5379

+36 (62) 545-972, +36 (62) 544-000/5972

Letölthető állományok:
Kozremukodoi szerzodes tervezet idegsebeszeti ugyeletre.doc
Idegsebeszet Működési Rend 2013.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE SZAKK GH Logisztikai Osztály, 6725 Szeged, Semmelweis u. 8., személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Varjasi Ottó, osztályvezető

varjasi.otto@med.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Winkler Diana, anyaggazdálkodó SZTE KK Gazdasági Hivatal Logisztikai Osztály, tel: +36 (62) 545-606, +36 (62) 544-000/5606

email: diana.winkler@med.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.