Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Klinikai beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/KB02817

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem TIOP-2.2.7-07/2F/2-2009-0008 kódszámú pályázatának keretében a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ új 265 ágyas klinikai épületébe betegbehívó rendszer leszállítása, telepítése, beüzemelése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/KB02817

Ajánlattételi határidő: 2013. december 02 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014.01.24

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem TIOP-2.2.7-07/2F/2-2009-0008 kódszámú pályázatának keretében a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ új 265 ágyas klinikai épületébe betegbehívó rendszer leszállítása, telepítése, beüzemelése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése.


A szállítandó rendszerelemek

1.1. Központi rendszer

Vezérlő számítógép műszaki leírás szerinti konfigurációval

Vezérlőprogram műszaki leírás szerinti szolgáltatások biztosításával

Med Solution rendszer integráció

1.2. Betegfelvétel

Munkahelyi számítógépek minimum a műszaki leírás szerinti konfigurációban, operációs rendszerrel: 5 db

Asztali sorszám nyomtató a műszaki leírás szerint: 5 db

 

1.3. Várótermi kijelzők

LCD kijelző fali tartószerkezettel: 10 db

 

1.4. Speciális várók kijelzői: 2 db

 

1.5. Licencek (vezérlő, beteghívó, sorszámnyomtatás, multimédiás alkalmazás, hangbemondásos alkalmazás)

 

1.6. Egyéb (helyszíni szerelés szerelési anyaggal, beüzemelés, próbaüzem, kezelő személyzet betanítása, kiszállás, megvalósulási dokumentáció, stb.)

 

A betegbehívó rendszert a műszaki leírásban részletezettek szerint kell megvalósítani. (feltöltendő a webra felületre!)

 

Az ajánlattal kapcsolatos elvárások, ajánlatkérő szerződéses feltételei:

 

1. Ajánlati ár: Az ajánlati ár tartalmazza az áru ellenértékét, az áru kezelésével, rakodásával, a helyszínre történő szállításával, a teljesítés helyén való átadásával, helyszíni telepítésével, felszerelésével kapcsolatos minden költséget (beleértve a szükséges tervezési, szerelési, csatlakoztatási, telepítési költségeket), a teljes körű üzembe helyezésnek (beleértve a beüzemelést, programozást, a medikai rendszerrel történő integrációt és az üzemi próbát is), a betanításnak, az előírt dokumentációknak a költségét, a belföldi forgalomba hozatalhoz szükséges adókat, vámokat, illetékeket, minden egyéb, az áru rendeltetésszerű használatba vételével kapcsolatban felmerülő költségeket, a rendszerrel kapcsolatos minden licencdíjat, és a vállalt jótállás (a hardver eszközökre és szoftverekre 36 hónap) teljesítésének a költségeit is (kapcsolódó szolgáltatások). Az ajánlati ár forintban rögzített ár, azon felül Ajánlattevő semmilyen jogcímen nem tarthat igényt költségtérítésre. Az ÁFA a hatályos jogszabály szerint kerül megállapításra.

2. A teljesítés helye: Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szeged, Semmelweis u. 6. sz.: a projekt keretében megvalósuló új 265 ágyas klinika épületében kell telepíteni, üzembe helyezni.

3. Teljesítési határidő: A szerződéskötést követő 60 napon belül. Ezen időpontig Ajánlattevő köteles a szerződés szerint minden eszközt a helyszínre leszállítani, beüzemelni, az előírt üzemi próbát, a személyzet betanítását lebonyolítani, az előírt dokumentumokat átadni. Ajánlatkérő a nyertes ajánlattevővel a szállítás, telepítés, üzemi próba részleteit és ütemezését a szerződéskötést követően egyezteti.

4. Fizetési feltételek

a. A szerződés pénzügy forrása a TIOP-2.2.7-07/2F/2-2009-0008 kódszámú pályázat 90 %-os arányú támogatása, és 10 %-ban ajánlatkérő saját forrása

b. Ajánlatkérő rész-számlát nem fogad el.

c. A végszámla az eszközök teljes mennyiségének hiánytalan átadását és igazolt teljesítését követően nyújtható be. A számlán a szoftver és a hardver árát külön tételként kell szerepeltetni.

d. A számla kifizetése: a nettó 1 millió forintot elérő illetve meghaladó számla esetében Ajánlatkérő a számla összegéből az önrész arányát (10 %) utalja át. A támogatás (számla összegének 90 %-a) kifizetése a 4/2011. (I.28.) Korm. rendelet szerint, közvetlen szállítói finanszírozással a Közreműködő Szervezet feladatait ellátó ESZA Kft. Közreműködésével kerül kiegyenlítésre. A befogadott számla kifizetése 30 napon belül átutalással történik.

5. A szerződés teljesítése:

a. A szállítás várható időpontja előtt 5 munkanappal Megrendelőt telefax és e-mail útján értesíteni kell a leszállítandó Áru megnevezésének és mennyiségének megjelölésével.

b. A telepítés, üzembe helyezés során a működő kórházban a betegellátás folyamatos működését akadályozni nem lehet.

c. A rendszer éles üzembe helyezése előtt üzemi próbát kell tartani. Az eredményes üzemi próbához előírt követelmény: a teljes rendszernek 3 napon keresztül hibamentesen kell üzemelni. Az üzemi próbát ajánlatkérő kijelölt szakembere felügyelete mellett kell lebonyolítani és az eredményt dokumentálni szükséges.

d. A rendszert ajánlatkérő átadás-átvételi jegyzőkönyv felvételével veszi át.

e. Az átadás-átvétel lezárásáig maximum két alkalommal ajánlatkérővel egyeztetett időpontokban, ajánlatkérő által biztosított oktatási helyen a kijelölt személyzet részére díjmentesen magyar nyelven oktatást kell tartani. Az oktatásnak ki kell térnie többek között az alkalmazás használatára, az általában megjelenő problémák elhárítására (pl. papírcsere a nyomtatóban), a multimédiás tartalomszerkesztési lehetőségeire. Az oktatási anyagot a résztvevőknek kinyomtatva át kell adni és az oktatás megtörténtét jegyzőkönyvvel kell igazolni.

f. A rendszer átadás-átvételének keretében átadási dokumentációt kell átadni ajánlatkérőnek, amely az alábbiakat tartalmazza:

· magyar nyelvű felhasználói kézikönyv,

· magyar nyelvű műszaki / karbantartási kézikönyv,

· műszaki megfelelőségi / érintésvédelmi / mérési jegyzőkönyvek.

· 2 példány átadás-átvételi jegyzőkönyv

· 1 példány oktatási jegyzőkönyv

· 1 pld Szállítói tanúsítvány a szoftverek jogtisztaságára és Megrendelő részére biztosított felhasználói jogra.

· a jogszabályban előírt egyéb kötelező dokumentumok (pl. jótállási jegy)

6. Jótállási kötelezettség: az átadás-átvételi jegyzőkönyv lezárásának napjától számított 36 hónapra teljes körű jótállás biztosítása a hardver és szoftver elemekre.

7. Kötbérfizetési kötelezettség:

a. késedelmi kötbér: késedelem esetén a teljesítésig minden napra a nettó szerződött ár 1 %-a. A kötbér maximuma a nettó szerződött ár 30 %-a. A kötbér a szerződésszegés napján esedékessé válik.

8. Szerviz, hibaelhárítás:

a. Az ajánlattevő az ajánlata szerinti eszközök szervizellátását köteles biztosítani, megadva a szervizek pontos helyét (cím), elérhetőségét (telefon, fax, e-mail).

b. A hét minden napján 24 órában a hibabejelentés fogadását biztosítani kell. A hiba bejelentését követő maximum 24 órán belül a hiba kijavításának megkezdése és, ha a hiba 72 órán belül nem javítható, a hiba kijavításának idejére csereeszköz biztosítása elvárás.

9. Engedélyek:

a. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell az eszközök magyarországi forgalomba hozatalához szükséges engedélyekkel.

b. A Szállítónak kártalanítania kell a Megrendelőt harmadik fél által felmerülő minden olyan igény esetén, amely licenc, szabadalom, védjegy és ipari vagy használati minta oltalmak alá eső jogok megsértéséből származik az áruknak, vagy azok bármely részének a Megrendelő részéről történő felhasználás folytán.

c. A szerződéses díj megfizetésével a Megrendelő a szerződés keretében átadott árura vonatkozóan az 1999. évi LXXVI. törvény szerint időben, területileg és tartalmában korlátlan felhasználási jogot szerez.

Az ajánlattevő pénzügyi alkalmasságára vonatkozó elvárás:

Csatolja az ajánlatához a nyilatkozatot arról, hogy 30 napnál régebbi nyilvántartott köztartozása nincs.

Hiánya az ajánlat érvénytelenségét vonja maga után.

Az ajánlattevő szakmai alkalmasságára vonatkozó elvárások:

1. Csatoljon a felhívás közzétételétől számított elmúlt 5 évben teljesített, működő 1 db ügyfél behívó rendszer szállítására vonatkozó referenciaigazolást. A behívó rendszernek legalább a következő elemeket tartalmazni kell: központi egység, bejelentkező egység sorszám nyomtatóval és várótermi kijelzők (minimum 2 db)

 

Az igazolás vagy nyilatkozat tartalmazza legalább a következő adatokat: a teljesítés ideje (év, hó), a szerződést kötő másik fél, valamint a részéről információt adó neve és telefonszáma, a szállítás tárgya, az ellenszolgáltatás összege. A referencia elvárást ajánlattevő cégszerűen aláírt saját nyilatkozatával vagy a szerződést kötő fél által kiadott igazolással teljesítheti.

Hiánypótlást követően a feltételnek nem megfelelő referencia vagy a referencia hiánya, az ajánlat érvénytelenségét vonja maga után.

Az ajánlat műszaki tartalmával szembeni elvárás:

Ajánlattevő röviden írja le a megvalósítani tervezett betegbehívó rendszer működési elvét és a szállítani tervezett hardver elemekről csatoljon termékleírást.

 

További információ, kiegészítő tájékoztatás szakmai kérdésekben kérhető:

Sinkovicz Attila

rendszerintegrációs főigazgatói megbízott

Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság

Telefon: 62) 544-000/6961 e-mail: sinkovicz.attila@gmf.u-szeged.hu

 

Az ajánlatok értékelése: Ajánlatkérő az érvényes ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás szerinti ajánlatot hirdeti nyertesnek. Az ajánlatok értékelését a teljes nettó ár (Ft) alapján végezzük.

 

Ajánlati kötöttség: az ajánlattételi határidőtől számított 30 nap

Az ajánlatot az alábbi tartalmi sorrend szerint kérjük összeállítani:

1) Ajánlati ár és a cégadatok

2) Cégszerű nyilatkozat ajánlatkérő szerződéses feltételeinek elfogadásáról (Az ajánlattal kapcsolatos elvárások, ajánlatkérő szerződéses feltételei 1-9.pontok)

3) Nyilatkozat a 30 napon túli köztartozás mentességről

4) Referencia nyilatkozat vagy igazolás

5) Az ajánlat műszaki tartalma (leírás, termékismertetők)

6) Szerviz adatok megadása (cím, telefon, fax, e-mail)



Letölthető állományok:
műszaki_specifikáció_betegbehívó_20131001.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE SZAKK GH Logisztikai Osztály, 6725 Szeged, Semmelweis u. 8., személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Varjasi Ottó, osztályvezető

varjasi.otto@med.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Molnár András, gép- és műszergazdálkodó SZTE KK Gazdasági Hivatal Logisztikai Osztály, tel: +36 (62) 545-645, +36 (62) 544-000/5645

email: molnar.andras@med.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: MULTIMEX kft.
Nyertes ajánlati ár: 4 990 000,-Ft+ÁFA