Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Klinikai beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/KB05635

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 számú, "Egy lépés az egészségünkért - Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja" című projektben a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Szent Gyögyi Albert Klinikai Központ (Szeged, Tisza L. krt. 107.I.e.) részére továbbképzés szervezése és megtartása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/KB05635

Ajánlattételi határidő: 2015. október 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015.10.10.

A beszerzés rövid ismertetője:

TÁMOP-6.1.5-14-2015-0004 számú, "Egy lépés az egészségünkért - Csongrád megye komplex egészségfejlesztési programja" című projektben a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Szent Gyögyi Albert Klinikai Központ (Szeged, Tisza L. krt. 107.I.e.) részére továbbképzés szervezése és megtartása.

Csongrád Megye alapellátásban dolgozó szakembereinek, háziorvosoknak tartandó továbbképzés, mely kiemelten foglalkozik a melanóma és szájüregi rák szűrésével, valamint a dohányzásról való leszoktatással. Az oktatás „képzők képzése” rendszerű, azaz alkalmasnak kell lenni arra, hogy az oktatottak a képzés után is képesek legyenek a tudás másnak történő továbbadására.

Minimum négy különálló szekció szervezése az alábbi címekkel:

  1. Szájüregi daganatok szűrésének háziorvosi aspektusai (1, 5 óra időtartamban)
  2. Melanóma szűrése a háziorvosi gyakorlatban (1, 5 óra időtartamban)
  3. Dohányzásleszoktatás támogatása: interaktív előadás formában (1, 5 óra időtartamban)
  4. Szájüregi daganatok, melanóma szűrése, dohányzásról leszokás témakörökben megbeszélés a megye akkreditált oktató háziorvosi praxisainak vezetőivel (tutorok) és háziorvosi rezidenseivel a további oktatási lehetőségekről (1 óra időtartamban)

 

Az 1-es és 2-es szekciók kerekasztal formájában kerüljenek megrendezésre. Különálló előadásokat tartalmazzanak, de a hallgatóság is bevonásra kerüljön, kérdések feltevésre legyen lehetőség. Nyertes ajánlattevő cégnek szakmai egyeztetést kell folytatnia (Prof. Dr. Hajnal Ferenc, SZTE Családorvosi Intézet, tel: 545-550) a szakmai programról, azzal, hogy az általa biztosított háziorvosok előadásai illeszkedjenek az SZTE Bőrgyógyászati Klinika és Fogorvostudományi Kar részéről tartandó előadásokhoz, melyek megtartása jelen ajánlatkérésnek nem tárgya. A kerekasztalokhoz ajánlattevő levezető elnököket is biztosít, akik Csongrád Megyében háziorvosi praxisban dolgozó, háziorvostan szakképesítéssel rendelkező orvosok legyenek.

Résztvevők: Csongrád Megye 7 járásának háziorvosai, háziorvosi rezidensei

A 3-as szekció főbb témakörei: A dohányzás epidemiológiája; A nikotin függés természete; Hogyan érdemes megtalálni, kiszűrni a motiváltakat?; Leszokásra való motiváció erősítése; Leszokás támogatással kapcsolatos gyógyszeres és nem gyógyszeres lehetőségek.

Résztvevők: Csongrád Megye 7 járásának háziorvosai, háziorvosi rezidensei

A 4-es szekció: ’oktatók oktatása’.Csongrád Megye 7 járásának akkreditált oktató háziorvosi praxisainak vezetői (tutorok) és háziorvosi rezidenseik megbeszélése a megyében lehetséges dohányzásról leszokás oktatási programokról. Ajánlattevő levezető elnököt is biztosít, aki Csongrád Megyében háziorvosi praxisban dolgozó, háziorvostan szakképesítéssel rendelkező orvos legyen.

Résztvevők: Csongrád Megye 7 járásának akkreditált oktató háziorvosi praxisainak vezetői és háziorvosi rezidenseik

Mennyiségi adat (a beszerzés jellegének megfelelően): Teljes oktatási nap megtartása. Képzéseken résztvevők tervezett létszáma: minimum 60 fő, a résztvevőknek Csongrád Megye 7 járásából kell kikerülniük..

Teljesítés helye (szállítási cím): ajánlattevő által biztosítva. Szent Györgyi- Albert Agóra, vagy azzal egyenértékű olyan helyszín, ahol minimum 100 főnek ülőhely biztosítható. A terem előadások, kerekasztal beszélgetés tartására alkalmas legyen. A helyszínen modern oktatástechnikai eszközök használata biztosított legyen hangosítással, kivetítővel, laptop számítógéppel, flipchart táblával. Külön helyiség szükséges a kávészünetek és az ebéd biztosítására.

Teljesítési határidő/részhatáridők (szerződéskötéstől): Nyertes ajánlattevővel történő előzetes időpont egyeztetés alapján, tervezetten 2015. október 10-én egy teljes oktatási nap. Ajánlatkérő fenntartja az időpont módosítási jogát.

Kapcsolattartó az igénylő részéről:

Prof. Dr. Hajnal Ferenc - tanszékvezető egyetemi tanár

Elérhetőségei:

Tel.: +36 (62) 545-550

E-mail: hajnal.ferenc@med.u-szeged.hu

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő teljesítésbe bevonni kívánt, két különálló szekciót (kerekasztalt) levezető elnöke Csongrád Megyében legalább 10 éve saját háziorvosi praxisban dolgozó, háziorvostan szakképesítéssel rendelkező orvos legyen.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a képzést tartó oktatói rendelkeznek a fenti képzettséggel.

 

Alkalmassági feltétel (2): Ajánlattevő szervezet legalább 2 alkalommal tartott Csongrád Megyében tréninget, alkalmanként minimum 50 főnek, szakorvosok vagy orvos rezidensek részére az ajánlatadás napját megelőző 3 évben.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik az alkalmassági feltételeknek megfelelő tréningekre vonatkozó referenciával.

 

Szerződéses feltételek:

  • Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden, a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre. Ilyen költségek pl.: szervezési költségek, oktatási helyszín biztosítása, felhasznált eszközök biztosítása (projektor, laptop), hallgatóságnak kiosztott oktatási segédanyagok, stb.
  • Nyertes ajánlattevő a képzések megszervezésén és megtartásán felül különös tekintettel vállalja az alábbiakat:
    • A tréningek megtartásához szükséges előkészítő (átadható oktatási anyagok elkészítése is), szervezési munkákat az oktatások előtt elvégzi.
    • Szakmai egyeztetés lefolytatása a bőrgyógyász és fogorvos előadásokhoz történő illeszkedésekkel kapcsolatosan az ajánlatkérő által megjelölt személlyel (Prof. Dr. Hajnal Ferenc, SZTE Családorvosi Intézet).
    • A résztvevők étkeztetése a hosszú oktatási időtartamokat figyelembe véve történjen meg. Kávészünetben pogácsa, aprósütemény, kávé, üdítő biztosítása. Ebédidőben többféle választási lehetőséggel legalább háromfogásos meleg ebéd biztosítása.
    • Oktatási helyszíneken a magas színvonalú oktatáshoz szükséges számú oktatástechnikai eszközök biztosítása: projektorok, hordozható számítógépek, ’flipchart’ táblák, stb.
    • TÁMOP nyilvánossági elemeknek történő megfelelés, ajánlatkérővel történő egyeztetés alapján.
    • Az oktatási segédanyagok összegyűjtése, átadása a hallgatóság minden részvevőjének, elektronikus formában is.
    • A megtartott oktatások jelenléti ívekkel és fotókkal történő dokumentációja, a képzést sikeresen elvégzők számára tanúsítvány kiállítása annak megbízó felé történő átadása.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Varjasi Ottó, osztályvezető

varjasi.otto@med.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kisagócsi Tünde, anyaggazdálkodó SZTE KK Gazdasági Hivatal Logisztikai Osztály, tel: +36 (62) 545-606, +36 (62) 544-000/5606

email: kisagocsi.tunde@med.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Nil Nocere Primus Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 600 000,-Ft+ÁFA