BTK diplomaosztó

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara tisztelettel meghívja a 2013. július 6-án (szombaton) az SZTE JATIK kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.) tartandó diplomaátadó ünnepi ülésére.

 

A 9 órakor kezdődő ünnepségen vehetik át diplomájukat:

az amerikanisztika, angol nyelv és irodalom, finnugor, informatikus könyvtáros, latin, német nyelv és irodalom, szerb nyelv és irodalom szakos egyetemi

és a

keleti nyelvek és kultúrák BA, anglisztika BA, szlavisztika/bolgár/ cseh/ orosz BA, romanisztika/francia BA, informatikus könyvtáros BA, germanisztika BA, néprajz BA, ókori nyelvek és kultúrák BA alapszakos
hallgatóink.


A 11 órakor kezdődő ünnepségen vehetik át diplomájukat:

az altajisztika MA, amerikanisztika MA, anglisztika MA, angoltanár MA, filozófia MA, francia nyelv, irodalom és kultúra MA, hungarológia MA, informatikus könyvtáros MA, klasszika-filológia MA, kommunikáció és médiatudomány MA, magyar nyelv és irodalom MA, magyartanár MA, mozgóképkultúra-és médiaismeret-tanár MA, német nyelv, irodalom és kultúra MA, némettanár MA, néprajz MA, nyelv- és beszédfejlesztő tanár MA, olasz nyelv, irodalom és kultúra MA, olasztanár MA, orosz nyelv és irodalom MA, neveléstudományi MA, pedagógiai értékelés és mérés tanár MA, pszichológia MA, régészet MA, spanyol nyelv, irodalom és kultúra MA, spanyoltanár MA, szlavisztika MA, szociológia MA, történelem MA, történelemtanár MA, vallástudomány MA, vizuális kultúratudomány MA mesterszakos hallgatóink.


A 14 órakor kezdődő ünnepségen vehetik át diplomájukat:

a magyar nyelv és irodalom, matematika, kommunikáció, pszichológia szakos egyetemi és a

magyar BA, kommunikáció és médiatudomány BA, romanisztika/olasz BA, pszichológia BA alapszakos hallgatóink.


A 16 órakor kezdődő ünnepségen vehetik át diplomájukat:

a filozófia, pedagógia, spanyol nyelv és irodalom, történelem szakos egyetemi

és a

pedagógia BA, romanisztika/spanyol BA, szabad bölcsészet/esztétika /etika /filozófia /filmelmélet és filmtörténet /vallástudomány BA, szociológia BA, történelem BA, történelem/régészet BA alapszakos hallgatóink.

 

A kongresszusi teremben csak meghívóval, érkezési sorrendben lehet helyet foglalni! A meghívó nélkül érkezők a Nagyelőadóban, kivetítőn láthatják és hallhatják az ünnepséget. A teremben a lezárt területen csak a kar által felkért videósok és fotósok készíthetnek felvételeket. A végzős hallgatók a kezdés előtt 30 perccel jelenjenek meg az I. emeleti Nagyelőadóban.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_30

Az SZTE BTK Hispanisztika Tanszék által idén immár hatodik alkalommal megrendezett Spanyol tanulmányi verseny díjátadóját április 12-én rendezték meg a kar Auditorium Maximum termében. Az ország különböző pontjairól érkező nyertes és különdíjjal kitüntetett csapatok a megjelent diplomatáktól vették át nyereményeiket.