Bezár

Rádió

Rádió - 2013. december

Rádió - 2013. december

2013. december 16.
2 perc

50. hét

(2013. 12.09. – 2013. 12. 15.)

 

 

Tizenegymilliárdos egészségügyi informatikai fejlesztés indul - A magyar kormány 6 milliárdos és a GE Healthcare 5 milliárd forintos hozzájárulásával, a Pannon Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem valamint az Országos Onkológiai Intézet szakmai hátterével a világon egyedülálló egészségügyi informatikai rendszer fejlesztése kezdődik - mondta Vályi-Nagy Vilmos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára a megállapodás aláírásakor, szerdán Budapesten.

InfoRádió DOC MP3 kormany.hu InfoRádió DOC MP3

 

 

Étrend-kiegészítők - ...Címkék: bevizsgálás, Gajda Zoltán, Csupor Dezső, Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara, biztonság, gyógyszerek, hamisítás, májkárosodás, Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet, konferencia, jogsértő reklámok.

Kossuth Rádió - NapközbenDOC MP3

 

2014-es egyetemi rangsor: ezek a legjobb orvosi és egészségtudományi karok - A Semmelweis Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, valamint a Semmelweis Fogorvostudományi Kara vezeti a HVG orvos- és egészségtudományi képzésterületi rangsorát. Megjelent a HVG rangsor - Diploma 2014, benne tíz képzésterület és több mint negyven szak rangsorával. A Semmelweis Egyetem orvosi, illetve fogorvosi kara, valamint a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti az orvos- és egészségtudományi képzéseket indító karok HVG-rangsorát a hallgatók eredményei alapján.

Class FM DOC MP3



Költözik a sebészeti klinika


A közelmúltban tartotta ez évi tudományos ülését a Petri Tanítványok Baráti Köre, ahol Prof. Dr. Lázár György, az SZTE Sebészeti Klinika igazgatója is előadást tartott. Tráser László, a Magyar Rádió riportere ennek kapcsán kérdezte Petri professzor egyik örökösét, a klinika mai vezetőjét arról is, hogyan készülnek a patinás, közel száz éves épület elhagyására, a költözésre – az új magkórházba.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek