Bezár

Internet

Az idén is megrendezik az Innovációs Napot

Az idén is megrendezik az Innovációs Napot

2016. április 26.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem az idén is megrendezi a már hagyományosnak számító Innovációs Napot. A rendezvénynek április 28-án a József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad helyet. A találkozó célja, hogy összehozza a kutatói élet szereplőit és a vállalati szakembereket.

A Szegedi Tudományegyetem 2016-ban is várja az innováció iránt érdeklődőket április 28-án, csütörtökön a TIK-ben. Az SZTE Innovációs Nap idei programjában olyan kérdések megvitatására nyílik lehetőség, amelyekkel az egyetemi kutatóknak és vállalati szakembereknek is szembesülniük kell mindennapjaik során.


A Szegedi Tudományegyetem idén is megrendezi a már hagyományosnak számító SZTE Innovációs Napot, amelynek április 28, csütörtök, 10 óra.


A rendezvény célja, hogy összehozza a kutatói élet szereplőit, oktatókat, kutatókat, valamint társintézmények és vállalati partnereink innováció iránt érdeklődő szakembereit. A meghívott szakemberek olyan problémákra és kihívásokra hívják fel a vendégek figyelmét, amelyekkel az innovációs és technológia transzfer folyamatokban érintett kutatóknak és vállalkozásoknak egyaránt szembesülniük kell.

Ezen felül olyan témákat vonultatnak fel, amelyek szorosan kapcsolódnak az egyetem-ipari együttműködésekhez, ipari partnerekkel elért közös eredményekhez és későbbi elképzelésekhez. A rendezvény célja a Szegedi Tudományegyetem térségi gazdaságszervező szerepének erősítése, a vállalti partnerség ösztönzése.


Link: szeged.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek