Bezár

Internet

A szegedi egyetem is ott lesz az Educatio kiállításon

A szegedi egyetem is ott lesz az Educatio kiállításon

2017. január 14.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem összes kara képviselteti magát a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet január 19-21. között rendeznek Budapesten.

A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén keresd az SZTE standját, ahol első kézből kapsz választ kérdéseidre, és megnézheted az egyetem legújabb beiskolázási kisfilmjét is.

A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja a továbbtanulást tervező diákoknak: az agrár- és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos- és egészségtudományi, valamint a társadalom- és a természettudományi területekig.

A háromnapos seregszemlén közel 200 kiállító 18 országból, és mintegy 33 ezer látogató vesz részt. A térség legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal. A kiállítás helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). A rendezvény díjmentesen látogatható.


Link: delmagyar.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek