Bezár

Hírarchívum

Nem (lég)puskázták el

Nem (lég)puskázták el

2008. július 10.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Június 13-án Budapesten rendezték meg a Sportlövő Egyetemi Kupát a 2008-as Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság versenysorozatának részeként. Kis késéssel ugyan, de az eredmények immár a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség honlapján is elérhetővé váltak.
A férfi nyílt irányzékú légpuskások (20 lövés) küzdelmében hatalmas szegedi siker született: a dobogó minden fokára SZTE-s hallgató állhatott. A győzelmet Császár Péter (153 kör) szerezte meg Viskovics Barnabás (136 kör) és Nagy Gábor (132 kör) előtt. Ebben a számban csak azok indulhattak, akik nem rendelkeznek a Magyar Sportlövők Szövetsége (MSSZ) rajtengedélyével, egyetemükön amatőr szinten foglalkoznak a lövészettel.
Férfi zárt irányzékú légpisztolyban (60 lövés) Babéj Ádám ötödikként, női zárt irányzékú légpisztolyban (40 lövés) Gerencsér Teréz hatodikként végzett, míg női zárt irányzékú légpuskában (40 lövés) Bicskei Tamara hatodik, Tóth Brigitta nyolcadik lett. Ezekben a versenyszámokban azok állhattak rajthoz, akik rendelkeznek MSSZ-rajtengedéllyel és érvényes sportorvosi igazolással, mindemellett egyetemi vagy főiskolai hallgatók.
 

Pintér M. Lajos

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek