Bezár

Hírarchívum

Fesztivál földön, vízen, levegőben

Fesztivál földön, vízen, levegőben

2008. június 03.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Bár mindössze két hete kezdődött meg a jegyeladás, máris több mint dupla annyi bérlet és szálláshely fogyott el a Zánkai BalaTone Fesztiválra, mint tavaly ilyenkor. Július 24-27. között a hajdani úttörőtábor ismét várja mindazokat, akik teljes pörgésben szeretnének eltölteni néhány önfeledt napot a Balatonnál, nappal sportra vagy strandra vágynak, este pedig koncertekre.
A tavaly startolt fesztivál a nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legbarátibb áron érhető el, programkínálata pedig egyedülálló, hiszen az esti koncertek mellett több, eddig külön megrendezett extrémsport- és sportrendezvényt is magába foglal.
 
Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a KONA Kerékpáros-találkozót
 
A Zánkai BalaTone Fesztiválon július 24-27. között földön, vízben és levegőben zajlanak majd az események. Nappal a strand és a Balaton kínálja önmagát a pihenni vágyóknak, de aki adrenalindúsabb programra vágyik, megnézheti az extrém motocrossosok bemutatóját vagy azt, ahogy a bmx-es és deszkás riderek bemutatóznak, illetve csobbannak a vízbe a Fundango Waterjump óriás rámpájáról. Lesz quadpark, wakeboardpálya, strandröpi és vizifoci is, illetve idén már a 8. KONA Kerékpáros-találkozót is a fesztiválon belül rendezik meg.
Este pedig minden eddiginél jobb bulikkal találkozhatnak a fesztivál látogatói, immár öt színpadon. Fellép majd a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), illetve kevés hazai fellépéseinek egyikeként a Tankcsapda, a Quimby és a Paso is, de ott lesz a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar, hogy csak néhányat említsünk a több mint száz hazai és külföldi fellépő közül.
Az ország 3500 pontján lehet jegyeket vásárolni, az ismert jegyirodákban valamint mindenhol, ahol lottószelvényeket is árusítanak. Jegyeket üdülési csekkért, Sodexhoért és Ticket Culture-ért is lehet váltani. A fesztiválbérlet elővételben 9900 Ft-ért, a napijegy pedig 4300 Ft-ért kapható.
Jó zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalinfröccs nagy dózisban 96 órán keresztül – ez idén a Zánkai BalaTone Fesztivál. A rendezvény teljes programja a www.balatonefestival.hu oldalon található.
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek