SZTE Info

Kedvezményes mozijegyek az SZTE polgárainak

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Még áprilisban írt alá együttműködési megállapodást a Szegedi Tudományegyetem és a szegedi Belvárosi mozi, melynek értelmében az egyetem polgárai és az SZTE Alma Mater tagjai kedvezményesen juthatnak hozzá a partnerkártyához.
Az SZTE és a Belvárosi mozi vezetői úgy döntöttek, hogy eddig is meglévő együttműködésüket még szorosabbra fűzik. Felismerték ugyanis, hogy a mindennapjainkat egyre inkább át- meg átszövő képözönben elemi érdekük, hogy összefogjanak az igazi filmkultúráért.
Ennek a kezdeményezésnek a keretében a hallgatói kedvezmény kiterjesztéseként a Belvárosi mozi az egyetem dolgozóinak, valamint az Alma Mater tagjainak egyaránt kedvezményt nyújt: az úgynevezett partnerkártya felmutatásával kedvezményes, 600 Ft-os belépőjegyet válthatnak a mozi bármely termének bármely előadására.
A Szegedi Tudományegyetem valamennyi kara 50 darab partnerkártyában részesült. Az érdeklődő egyetemi polgárok a dékáni hivataltól szerezhetnek be további információt a kedvezményre jogosító partnerkártyáról.
A Belvárosi mozi programfüzetét keressék a moziban, de letölthető a www.belvarosimozi.hu honlapról is.
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. augusztus 02.

nyito_PB

Hogyan változik a lakosság véleménye egy sportesemény alatt? Milyen társadalmi hozadéka van egy nemzetközi sporteseménynek? Polcsik Balázs, az SZTE JGYPK Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjasa többek között ezeket a kérdéseket járta körül nyertes pályázatában. A fiatal kutatót tapasztalatairól és eredményeiről kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *