SZTE Info

Folytatja-e a felfelé kapaszkodást a Szedeák?

Az egyetemisták a ZTE ellen nyernének a 2013. december 21-i mérkőzésen. Szép karácsonyi ajándék lenne ez a drukkereknek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Igazi ki-ki összecsapás vár a Naturtex-SZTE-Szedeák gárdájára a férfi kosárlabda NB I 12. fordulójának szombati játéknapján: a közvetlen rivális Zalaegerszeg látogat az újszegedi sportcsarnokba. A szegedi alakulat a hetedik helyen áll a bajnoki tabellán, míg a ZTE jelenleg a kilencedik helyen tanyázik. A Szedeák élet-halál harcot vív a rájátszásba kerülésért, így a csapat számára – főként hazai környezetben – csak a győzelem elfogadható. Hogy melyik csapat számára sikerül győzelemmel búcsúztatni az évet, szombat este kiderül. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *