SZTE Info

Kedvezményes jegyek a szabadtérire az SZTE Tehetségpontnál

Szenzációs 10%-os kedvezménnyel tudnak jegyet igényelni a Tehetségpont-tagok a Szegedi Szabadtéri Játékok 2014. évi bármelyik előadásának bármelyik helyére legkésőbb december 9-ig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

szegedi-szabadteri-jatekok-2014Egy tag előadásonként összesen 16 db jegyet igényelhet, melyet Ticket Culture vagy Szabadidő Erzsébet-utalvánnyal is fizethet. A jegyigényléseket a gyakornok@sztehetseg.hu e-mail címre kell elküldeni legkésőbb december 9-e 12 óráig.

A 10% engedménnyel csökkentett jegyárakat 2013. december 10-én, kedden 10 és 12 óra között kell kifizetni a SZTEhetségpont Irodában (Honvéd tér 6., 34-es iroda), majd ugyanezen a helyen lehet átvenni 2013. december 16-án, hétfőn 10 és 12 óra között.

A jövő évi nyári műsorkínálat igazán sokszínű: Zorba, a görög (táncmű), A Csárdáskirálynő (operett), Elfújta a szél (musical), Háry János (opera) és a Mamma mia (ABBA-musical). A jegyeket érdemes minél előbb megvásárolni, mert gyorsan fogynak.

További részletek a Tehetségpont oldalán.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *