SZTE Info

Konferenciát rendez a Móra Ferenc Szakkollégium

A szegedi Tehetségpont és a Móra Akadémia szervezésében december 2-án (hétfőn) 9 órától tartják a Móra Ferenc Szakkollégiumi Konferenciát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A konferencia átfogó jellegét mutatja, hogy természettudományos és társadalomtudományi témaköröket is érintenek az előadások. Az egyes szekciók Varga Zoltán, Bóka János, Kovács Attila és Szaszkó-Bogár Viktor elnökletével zajlanak. A rendezvény helyszíne az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium (Szeged, Közép fasor 31-33.). A szervezők minden érdeklődő hallgatót szeretettel várnak. További információ és részletes program a Tehetségpont oldalán.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *