Bezár

Hírarchívum

Lézerbemutató, robotok, izgalmas kísérletek és meglepetés

Lézerbemutató, robotok, izgalmas kísérletek és meglepetés

2013. december 16.
1 perc

Karácsonyi kísérletek címmel kis és nagy diákoknak adnak „ajándékkoncertet” 2013. december 19-én, csütörtökön 16 órától a Budó Ágoston-tanteremben (Dóm tér 9., I. emelet).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szervezők az Érzékelők mozgásában című programról csupán néhány dolgot árultak el: az érdeklődők látványos lézerbemutatót tekinthetnek meg, láthatják mozgásban a Műszaki Informatikai Tanszék által kifejlesztett robotokat, Papp Katalin tanárnő városi szakkörének növendékei pedig különböző izgalmas kísérleteket mutatnak be – tudtuk meg Szalai Tamástól, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar közkapcsolati titkárától. Emellett hagyományosan lesznek zenei betétek, és a résztvevők nem távoznak üres kézzel, kapnak ajándékot is.

Az „ajándékkoncerten” fellép Hopp Béla, Molnár Milán, Nagy Anett, Szélpál Szilveszter, Szépe Tamás, Józsa Marcell és Kalmár Kristóf.

A program szervezői a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara, az ELFT Csongrád Megyei Csoportja, az SZTE Fizikus Tanszékcsoport és a Szent-Györgyi Albert Agóra.


További információ: Karácsonyi kísérletek - Érzékelők mozgásban

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek