SZTE Info

Szedeák-győzelem lesz-e a Mikulás puttonyában?

A férfi kosárlabda NB I A csoportjának 11. fordulójában a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata a Sopron KC-t látja vendégül. A december 6-án 18.30-kor kezdődő mérkőzést nagyszabású jótékonysági ajándékosztás is kíséri majd Szent Miklós napján. Tehát adódik a kérdés: vajon győzelem kerül-e elő abból a bizonyos puttonyból?

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szedeák legutóbbi bajnoki meccsét a paksi Atomerőmű ellen játszotta két héttel ezelőtt, sajnos vereség lett a vége, ám a szegedi legénységnek bőven volt ideje felkészülnie a soron következő csatára. A hűség városából érkező gárda az előző fordulóban közel 30 pontos vereséget szenvedett ugyancsak az „atomvárosiaktól”. A hazai pálya előnye mindenképp a szegedieknek kedvez, ugyanis a Sopron mind a négy idegenben lejátszott mérkőzését elveszítette. A mieink 4 győzelemmel és 6 vereséggel a tabella 8. helyén tanyáznak, míg a vendégek 100 százalékos hazai mérlegüknek köszönhetően (6 győzelem) az ötödikek. A szegedi egyetem nevét is viselő együttesnek bizonyos szempontból kulcsfontosságú meccse lesz ez, mert győzelem esetén sikerül lépést tartani a rájátszásért folyó küzdelemben a többi vetélytárssal. Reméljük, nem csak a jótékonysági ajándékosztás miatt lesz ünnepi a hangulat a mérkőzésen, és hazai sikernek örülhet a szegedi publikum.

 

Forrás: SZEGEDma.hu

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *