SZTE Info

Hangverseny és tréningek az SZTE Tehetségpont szervezésében

Számos rendezvénnyel várja az érdeklődőket a következő napokban a Szegedi Tudományegyetem Tehetségpont.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Tehetségpont és a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár közös szervezésében 2013. november 18-án (hétfőn) 17 órakor a Somogyi-könyvtár I. emeleti folyóirat-olvasójában Tehetségpont Hangverseny lesz. Az eseményt Badó Attila professzor nyitja meg. A hangversenyen a Tehetségpont által támogatott feltörekvő zeneművészek lépnek fel. A belépés díjtalan! A részletes program elérhető a Tehetségpont oldalán.

 

Ugyancsak az SZTE Tehetségpont szervezésében 2013. november 22-én és 29-én (pénteken) 9 és 18 óra között asszertív kommunikációs tréninget és önismereti tréninget tartanak az egyetem Honvéd téri épületében. A tréningeken való részvétel az SZTE Tehetségpont-tagok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2013. november 18. (hétfő) 14 óra

Bővebb információ és a jelentkezési lap elérhető a http://sztehetseg.hu/hu/hirek/onismereti_trening és a http://sztehetseg.hu/hu/hirek/asszertiv_kommunikacios_trening oldalakon.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *