SZTE Info

Női vízilabda: a kupa négyes döntőjében a szegedi lányok

Az elődöntőben a ZF Eger ellen szállnak vízbe az SZTE által is támogatott pólós hölgyek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

November 15-én az elődöntőkkel veszi kezdetét a női vízilabda magyar kupa négyes döntője Szolnokon. Az első elődöntőt a Hungerit Szentesi VK és a Dunaújvárosi Főiskola ELCO csapatai vívják egymás ellen 17 óra 45 perckor, míg a második elődöntőben a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem gárdája csap össze a ZF Eger együttesével 19 óra 30 perckor. Az SZTE támogatását élvező Tisza-parti alakulatnál betegség miatt két kulcsember játéka is erősen kérdéses: Miklós Dóra mellett a kapus Jankovics Eszter is vírusos betegséggel küszködik. A csapat edzője, Lakó Gábor azonban reméli, hogy a két játékos felgyógyul a péntek esti mérkőzésre. A négyes döntő fináléjára november 17-én, vasárnap 14 órakor kerül sor.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *