Nyitott program a Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny döntője

Várják a szurkolókat, a nézőket az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny döntőjére. A középiskolások vetélkedőjét 2013. november 29-én 12 óra 45 perctől rendezik az SZTE ÁOK Dóm téri oktatási épületében.

LOGO_FBSSZ2013. november 29-én rendezi meg a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt. Az SZTE középiskolásoknak hirdetett vetélkedőjére 25 csapat nevezett. A nemzetközi tanulmányi verseny döntőjét 12 óra 45 perctől 15 óráig az SZTE Általános Orvostudományi Kar úgynevezett nagy oktatási épületében (Szeged, Dóm tér 13.) tartják, arra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Újdonság, hogy az idei Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Verseny összekapcsolódik a Szegedi Tudós Akadémia programsorozatával (www.nobel-szeged.hu). November 29-én és 30-án az ország húsz legjobb középiskolai biológiatanárát („Szent-Györgyi Tanárok”), illetve az ő legkiemelkedőbb eredményeket elért 12. osztályos diákjaikat („Szent-Györgyi Ifjúk”) látja vendégül Szegeden a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány.

A Szegedi Tudós Akadémia Szent-Györgyi Ifjak, Diákok, Tanárok és Mentorok Találkozójának programja itt olvasható:


A programfüzet itt letölthető:

Támogatóink

SZTEinfo


Korábban írtuk:

A Szegedi Tudós Akadémia is kapcsolódik a Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Versenyhez




uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Tikvicki_Dora_kicsiTikvicki Dóra – BTK, elméleti nyelvészet

Nagyon vonzott Szegednek az a kettőssége, hogy nyugodt és családias a város, viszont nagyon pörgős az itteni egyetemi élet. Ezért kezdtem a Szegedi Tudományegyetemen az alapszakomat, illetve a mesterképzést is azért itt végzem el, mert az oktatás nagyon magasszintű és kiemelkedő színvonalú. A tanárok támogatóak, odafigyelnek a diákokra, tanulmányaikra. Az egyetemen kívül és belül is nagyon jók a lehetőségek, akár már hallgatóként fel lehet fedezni a munka világát.


Csoke_Mark_felveteliCsőke Márk- BTK, történelem

Harmadévesként már tapasztalatból mondhatom, hogy igaz a hír az egyetem színvonalas oktatásáról. Örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhatom a történelem szakon. Az egyetemválasztás során fontos szempont volt az is, hogy a Szegedi Tudományegyetem közel van a szülőfalumhoz, és az, hogy sok ismerősöm is ide jelentkezett. Nagyon szeretek itt tanulni, mert Szeged nagyon szép és élhető város.

További hallgatói vélemények >>>