Presztízs gála a TIK-ben

Még lehet belépőt váltani a 2013. november 28-án (csütörtökön) este az SZTE TIK-ben rendezett Presztízs-gálára. A gazdaságban eredményes cégeket elismerő rendezvénynek évek óta mecénása a szegedi egyetem is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE TIK aulájában rendezi meg 2013. november 28-án 19 órai kezdettel a jubileumi Presztízs díjátadó gálát a Délmagyarország című lap kiadója. A programot szervező Lapcom Kft. és a mecénások 10. alkalommal ismerik el a gazdasági életben elért eredményeket 5 kategóriában. A kiemelt mecénás, a KÉSZ cégcsoport egy különdíj átadására is jogosult.

A műsor idén is rendhagyó: a rangos hazai szimfonikus zenekar, a Savaria Radics Gigivel, az egyik legtehetségesebb fiatal énekesnővel lép fel.

 

A Szegedi Tudományegyetem is évek óta támogatója a Presztízs Díjnak és az elismeréseket átadó gálának. A jubileumi alkalomra megjelenő Presztízs Magazinnak Szabó Gábor, az SZTE rektora elmondta: „A felsőoktatás és a gazdaság kapcsolata fontos, az egyetem feladata, hogy ezeket a kapcsolatokat minden lehetséges eszközzel ápolja. Ugyanakkor az egyetem a gazdaság fontos szereplője, hiszen a régió legnagyobb vállalkozása az SZTE. Ráadásul a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán olyan kiváló kollégák dolgoznak, akik olyanfajta tantárgyakat is tanítanak, hogy szakmai kompetenciájukkal értékes szolgálatot tudnak tenni a Presztízs Díj zsűrijében” – fogalmaz Szabó Gábor, az SZTE rektora arra a kérdésre válaszolva: miért tartja fontosnak, hogy az universitas támogassa a Presztízs Díjat.

 

A Presztízs Gálára az SZTE polgárait is szeretettel várják, még lehet belépőt váltani.

 

További információ:

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés