Bezár

Hírarchívum

Felhívás

Felhívás

2013. október 05.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kedves Hallgató!
 
Foglalkoztat a gondolat, hogy mit tehetsz az élhetőbb környezetért, a kellemesebb és kényelmesebb városi életért? Kíváncsi vagy a legújabb innovációkra és előrevivő ötletekre, amelyekkel megváltoztathatjuk a város képét?
 
Szeptember 20-án New York adott otthont a TED City 2.0 rendezvénynek, mely a városi lét kihívásairól és megoldásokról vonultatott fel újszerű vagy érdekes megközelítésű gondolatokat. Világszerte számos ország és város kapcsolódott az eseményhez, köztük Budapest is, ahol a Siemens támogatásával a főváros megújulásáról elmélkedtek előadók és a közönség.
 
A Siemens 2013. október 9-én Szegedre is elhozza a City 2.0-t! Vetítésen tekinthetitek meg a budapesti és a new york-i előadásokból készült gazdag válogatást, illetve találkozhattok a Siemens teljes portfoliójával.
 
Játékra is hívunk!
 
Oszd meg velünk, te milyennek képzeled Szeged 2.0-t!
 
Mit szeretnél, mit remélsz vagy milyen kihívásokat látsz?
 
Készíts akár 5 perces előadást, akár képzőművészeti megfogalmazást elképzeléseidről, majd a vetítések után oszd meg velünk és társaiddal gondolataidat! A legizgalmasabb felvetéseket Siemens meglepetéscsomaggal díjazzuk.
 
Várunk 2013. október 9-én 11.00-től a József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10) kiállítási terénél!
 
Program:

11.00 Megnyitó
11.10 A budapesti és new york-i előadások megtekintése
13.00 Szeged 2.0 - szegedi előadások
 
Találkozzunk október 9-én!
 
Siemens Kommunikáció

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek