SZTE Info

Röplabda torna


Szent-Györgyi Albert tiszteletére 2013. október 26-án MIX Röplabda Tornát rendeznek az egyetemi Sportközpontban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A MIX Röplabda Tornával a Szegedi Tudományegyetem sportbarátai emléket állítanak Szent-Györgyi Albertnek és az általa képviselt szellemiségnek, miközben versenylehetőséget biztosítanak a torna résztvevői számára.

A versenyt a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja rendezi, az intézmény jelenlegi és volt oktatói, dolgozói és hallgatói részvételére számítva.


A sportbarátokat az SZTE Sportközpontjába (Szeged, Hattyas sor 10., tornaterem) várják, a program kezdete: 2013. október 26. (szombat) 8 óra. A csapatok nevezési díja: 6 ezer forint. A verseny menete a nevezésektől is függ. A nevezési határidő: 2013. október 25. (katonaj@sport.u-szeged.hu). A díj: kupa és emléklap.


(További információ: +36 30 507-3783 Katona János.)


A versenykiírás itt olvasható:

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. szeptember 14.

tanevnyito_2018

A nemzeti hagyományok ápolásának jelentőségéről és az értelmiséggé válás összetettségéről is szó esett a hazai felsőoktatási intézmények 2018-2019. tanévét megnyitó, a Szegedi Tudományegyetemen rendezett ünnepségen. Az SZTE új rektora, a kormány két képviselője és Szeged polgármestere köszöntötte az elsőéves hallgatókat.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *