SZTE Info

Röplabda torna


Szent-Györgyi Albert tiszteletére 2013. október 26-án MIX Röplabda Tornát rendeznek az egyetemi Sportközpontban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A MIX Röplabda Tornával a Szegedi Tudományegyetem sportbarátai emléket állítanak Szent-Györgyi Albertnek és az általa képviselt szellemiségnek, miközben versenylehetőséget biztosítanak a torna résztvevői számára.

A versenyt a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontja rendezi, az intézmény jelenlegi és volt oktatói, dolgozói és hallgatói részvételére számítva.


A sportbarátokat az SZTE Sportközpontjába (Szeged, Hattyas sor 10., tornaterem) várják, a program kezdete: 2013. október 26. (szombat) 8 óra. A csapatok nevezési díja: 6 ezer forint. A verseny menete a nevezésektől is függ. A nevezési határidő: 2013. október 25. (katonaj@sport.u-szeged.hu). A díj: kupa és emléklap.


(További információ: +36 30 507-3783 Katona János.)


A versenykiírás itt olvasható:

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. június 04.

kiemelt_konyvhet

Több mint húsz, a szegedi egyetem munkatársai által jegyzett kiadvány ad alkalmat könyves beszélgetésre a 89. Ünnepi Könyvhét szegedi programjain. Az SZTE szervezésében 2018. június 5. és 11. között tudománynépszerűsítő programok és könyves utazások várják az érdeklődőket.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *