SZTE Info

Az SZTE Alma Mater bővíti karrierszolgáltatásait

„Nem csak hallgatóknak!” – ez az egyik fő szlogenje az idei SZTE Őszi Állásbörzének, amelyre egyre több már végzett hallgatót, alma materéhez visszatérő álláskeresőt vár a szervező SZTE Karrier Iroda és az SZTE Alma Mater.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A József Attila Tanulmányi és Információs Központba október 15-én az álláskereséshez, pályatervezéshez rendkívül hasznos tanácsadásokkal és előadásokkal várják az SZTE korábbi diákjait is, azon neves cégek szakembereivel együtt, akik a már többéves szakmai tapasztalattal rendelkezők számára is hasznos tanácsokkal, ajánlatokkal szolgálhatnak.

 

Az öregdiákok amellett, hogy az SZTE Alma Mater honlapján ezentúl folyamatosan találkozhatnak a Karrier Iroda és az állásbörzén megjelenő cégek állásajánlataival, mostantól a TÁMOP 4.1.1. C pályázat segítségével létrejött AlumniUni keretein belül szervezett tanácsadásokon és tréningeken is részt vehetnek.

 

Októberben az állásbörze mellett az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napok, novemberben az ingyenes „Asszertivitás az üzleti életben” tréning várja az érdeklődőket, valamint az alumnik számára is folyamatosak pályatervezési tanácsadásaik, amelyek minden korosztálynak megoldást jelenthetnek pályájuk aktuális szakaszában.

 

További információk:

SZTE Őszi Állásbörze

AlumniUni – részletek és tréningre jelentkezés

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *