Bezár

Hírarchívum

Tőzsde mindenkinek október 10-én az SZTE Gazdaságtudományi Karon

Tőzsde mindenkinek október 10-én az SZTE Gazdaságtudományi Karon

2013. október 05.
2 perc

A GTK Kálvária sugárúti épülete ad otthont a Budapesti Értéktőzsde ingyenes roadshow szegedi állomásának.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Tőzsde. Mindenkinek.” címmel érkezik október 10-én, csütörtökön Szegedre, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karára (Szeged, Kálvária sugárút 1.) a Budapesti Értéktőzsde ingyenesen látogatható roadshow-ja, melyen változatos előadások, kerekasztal-beszélgetések és expo keretében lehet közelebb kerülni a tőzsdei befektetések világához. Az esemény lehetőséget teremt arra, hogy a tőzsde iránt érdeklődők elismert szakértők segítségével betekintést nyerjenek a tőkepiac világába.

 

OTP, MOL, Rába, BUX-index, Dow Jones, szentiment – nap mint nap hallhatók, olvashatók ezek a kifejezések, de aki a dallamos hangzásuknál egy kicsit többet szeretne tudni róluk, netán komolyabban szeretne foglalkozni a tőzsdei befektetésekkel, annak most a csongrádi megyeszékhelyen is lehetősége nyílik első kézből a lehető legtöbbet megtudni a tőzsde és a tőkepiac működésének alapjairól. A „Tőzsde. Mindenkinek.” rendezvényt Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Nagy Sándor, Szeged városüzemeltetési és fejlesztési bizottságának alelnöke és Katona Zsolt, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója nyitják meg október 10-én 13 órakor. Az SZTE Gazdaságtudományi Karán 13 órától 19 óráig tartó előadások alatt az érdeklődők folyamatosan látogathatják a tőzsdei expót, ahol számos befektetési szolgáltató munkatársa, brókere és elemzője várja őket. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvényen a tőzsde iránt érdeklődő lakosság első kézből kaphat információkat a tőzsdei befektetésekkel, vállalatokkal kapcsolatban.

 

A délután során négy előadáson kerülhetnek közelebb a tőzsde világához a látogatók: elsőként megtudhatják, hogyan működik a tőzsde, majd pedig arról hallhatnak előadást, hogy miként lehet valaki sikeres befektető a tőzsdén. Ezt követően a fundamentális és technikai elemzés rejtelmeiben lehet elmélyedni, végül pedig az aktuális piaci tendenciákat lehet felmérni. Az előadásokat kerekasztal-beszélgetések követik, melyeken gazdasági szakemberek, a tőzsdéhez, tőkepiachoz közel álló személyiségek fejtik ki álláspontjukat a vitaindító témákról.

 

További információk, részletes program, valamint az esemény látogatásához szükséges regisztrációs felület az alábbi oldalon találhatók.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek