SZTE Info

A magyar felsőoktatás is bemutatkozik Isztambulban

Isztambulban, Európa legnagyobb nemzetközi oktatási vásárán és konferenciáján népszerűsíti szeptember 11-étől 13-áig a magyar felsőoktatást a Campus Hungary Program.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Európai Egyesület a Nemzetközi Oktatásért (EAIE) az idén 25. alkalommal rendez oktatási vásárt, hogy elősegítse az intézmények közötti kapcsolatok kiépítését, a felsőoktatás nemzetközivé válását. A rendezvényre háromszázötven kiállítót és mintegy ötezer résztvevőt várnak több mint nyolcvan országból. Az Isztambulban sorra kerülő háromnapos eseményen hazánk kiváló felsőoktatási intézményeit (melyek közül a londoni székhelyű Quacquarelli Symonds legutóbbi felmérése szerint a Szegedi Tudományegyetem az első) képviseli a Campus Hungary Program.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *