SZTE Info

Összegyetemi Gólyatábor a Partfürdőn

Az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat idén harmadik alkalommal rendezi meg az Összegyetemi Gólyatábort az újszegedi Partfürdőn, ahol pénteken fellép a Punnany Massif!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Szeptember 5. és 8. között az újszegedi Partfürdőn rendezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat az Összegyetemi Gólyatábort. A hallgatóknak örömteli hír, hogy szeptember 6-a hivatalos rektori szünet, így a csütörtöki buli után kipihenten folytathatják pénteken. A belépő a gólyáknak ingyenes abban az esetben, ha részt vettek a kari gólyatáborban. A külsős jegy 2000 forint, a külsős 3 napos bérlet 4000 forint. (Az SZTE-s és külsős jegy minden nap 20 órától másnap reggel 8 óráig érvényes.) Pénteken 11 és 15 óra között SZTE-s diákigazolvánnyal akciós áron, 990 forintért látogatható a Napfényfürdő Aquapolis. A vendégeknek sátrazási lehetőséget biztosítanak a szervezők. A gólyák minden nap egyszer ingyen kapnak meleg ételt.

 

A részletes program itt tekinthető meg:

 

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *