Bezár

Rádió

Rádió - 2013. március

Rádió - 2013. március

2013. szeptember 12.
2 perc

10. hét

(2013. 03.04-2012.03.10.)

 

 

Fejlesztés a Szegedi Orvostudományi Egyetemen - Új orvostechnikai labort avattak a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A fejlesztés közel 230 millió forintba került. Címkék: szimulációs bábuk, Boros Mihály, gyakorlati képzés, uniós támogatás, vizsga.

Kossuth Rádió

 

12. hét

(2013. 03.18 - 2013.03.24.)

 

Napelemek az egyetem tetején - Több mint 2700 napelem került a Szegedi Tudományegyetem épületeire, melyek évente 30 millió forintos megtakarítást eredményeznek az intézmény számára. Címkék: Szabó Gábor, pályázat, visszajelzések, Zöld Épület, Zöld Iroda, Óbudai Egyetem, Szent István Egyetem.

Kossuth Rádió - 180 perc

 

A történelem a legnépszerűbb - ...A felsőoktatási intézmények közül az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem hallgatói érték el a legtöbb helyezést. A legrangosabb hazai tudományos eseményen két év múlva a Pázmány Péter Katolikus Egyetem látja vendégül a fiatal bölcsészeket. Ebben az évben a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara rendezhette április 3-5. között az OTDK humán szekciójának seregszemléjét, amelyen 42 tagozatban 450 dolgozatot mutatott be a 22 felsőoktatási intézményből érkezett hallgató.

Lánchíd Rádió 

 

Máté-Tóth András a vallási megoszlásáról - ...Máté-Tóth András a Szegedi Tudományegyetem Vallástudományi Tanszékének vezetője van itt velünk. Jó napot kívánok! - - Máté-Tóth András (vezető, Vallástudományi Tanszék, Szegedi Tudományegyetem): - Jó napot kívánok! Üdvözlöm a kedves hallgatókat is. Műsorvezető: - Én ugyan persze nagyon hiszek a statisztikáknak, de nem hiszem, hogy 10 év alatt ekkora változás lenne az emberek világképében, bár 10 év nagy idő, hogy ön mit gondol, hogy ez egy statisztikai változás, a közhangulat változott meg valahogy, vagy tényleg ekkora arányú az elvilágiasodás?

Klub Rádió – Megbeszéljük

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek